Monday, 31 May 2010

Meri

imagebam.com
imagebam.com
imagebam.com

Autobusi

Autobusi
Atë dite nuk mund ta harroj kurrë. Qëndroja ne stacionin e autobusëve. Më kaploi te ftohurit. Prisja fatin që dikush te me dërgonte sa me pare ne shtëpi, që te shtrihesha e te pushoja me ne fund ne shtratin tim te bute e te ngrohtë. Me bisht te syrit vërejta Fatën, ish-shoqen time te gjimnazit dhe menjëherë u nisa ne drejtim te kundërt ne mënyrë që t'i ikja kontaktit me te. Ne te vërtetë, shumë njerëz i mundon fiksimi kohor. Për Fatën, mu këto gjëra ishin te rëndësishme, gjëra këto te cilat edhe pas 30 vjetësh për te ishin te rëndësishme. Për te ishin te rëndë-sishëm emrat e ish-profesorëve. Për te ishin te rëndësishme vendet ku ishin te ulur nxënësit. Ky shkollim mbase për Fatën ishte e vetmja gjë që ishte me rëndësi ne jetën e tyre... Mirëpo Fatës nuk arrita që t'i shmangesha. M'u afrua dhe me preku pas shpine. "Ç'është puna jote, shoku im i vjetër? Bëhesh kinse nuk me njeh?!" Duke e aktruar befasinë, une ne mënyrë miqësore ia shtrëngova dorën. Lutesha që te mos fillonte te fliste përditët shkollore! Ishte njëra nga ato femrat e qëndrueshme, me një gjatësi gati sa e imja, kurse ne take, ma kalonte. Kishte njëfarë bukurie seksi, e cila disi me frikësonte qysh kur ishim ne shkollë. Kishte flokë plotësisht te thinjura te cilat u afroheshin faqeve. Qysh kur ishim ne shkollë ajo kishte filluar që te thinjej dhe ajo tufë e flokëve te thinjura, ne vetëdijen tonë djaloshare kishte një domethënie seksuale vullkanike. Çdoherë kisha njëfarë stresi ndaj saj. Me provokonte ne mënyra te ndryshme. Ma mbështeste kokën mbi sup, e mbështeste trupin e saj për trupin tim, por asgjë me shumë. Vetëm do te me shikonte, do t'i lëpinte buzët e ima. Tani, pas tridhjetë vjetësh, dukej te ishte ende e mbajtur mire. Kishte pasur te veshur një pallto. - Ç'bën? - e pyeta si i marre. - Ç'mund te bëj une? - tha. - Une nuk jam ambi-cioze sikur ti, që te shkruaj libra. Dhe pastaj biseda filloi. Me pyeti për prishjen time te kurorës, sikur kjo te kishte ndodhur dje, e jo para dhjetë vjetësh. Edhe ajo ishte e ndarë. Por, ne mënyrë te pacivilizuar. Shumë thjesht. Ishte martuar vonë, me njëfarë torollaku i cili kishte përjetuar kënaqësi duke i bërë asaj skena. Mua me bubullonte koka kah m'i fliste këto gjëra. - Mund te supozoj - murmurita. - Nuk mundesh - pëshpëriti ajo. Se pari e kishte munduar me xhelozi, e pastaj kishte filluar që ne shtëpi t'i silite shokët e vêt, për te luajtur bixhoz. Por ai e kishte përulur gruan e vêt. Me kapi për dore, duke me liruar nga udhëheqja e bisedës, kështu që derisa ajo fliste, ishte e mjaftuedhme që une vetëm te pohoja me kokë. Ishim se paku njëqind veta, kur me ne fund arri-ti autobusi. Te gjithë u paluam për njëri tjetrin, duke u futur ne autobus. Ishim aq te shtypur për njëri-tjetrin sa që gati e humba frymëmanjen. Si duket, Fata nuk ruhej aspak. Ne te vërtetë, nuk e kishte dert që pjesët e saja te trupit i prekeshin nga meshkujt e pranishëm. E shkumcoi pallton, apo iu kishin shkëputur pul-lat ne tollovi dhe u mbështetëm stomak për stomaku, gjoks për gjoksi. Cicat e saja te mëdha filluan që te m'i ngrohnin mushkëritë. Ajo vazhdimisht fliste . Burri e kishte paditur dhe dëshironte që fia uzurponte shtëpinê. - Paramendo. Kurrë nuk është denihur ne mua. Frikësohej nga ajo se mëpastaj. kur te bëhej fëmija, une me nuk do ta përfillja aspak. - gati filloi që te qante. - U bëra plotësisht e frustruar. Burri im kishte dëshirë që te me puthte nëpër siomak.e pastaj me pénis te me kalonte nëpër kërthizë. te me derdhej ne lesh, por brenda kurrsesi jo, vêliau im. Nuk dëshironte dhe nuk dëshironte. E une nuk dëshiroja që ta tradhtoja. Disa hère jam munduar që ta shtrëngoja me këmbë dhe ta mbaja ne brendësinë time, por ai me ka rêne shuplakë, duke me quajtur lavire. Dhe, derisa ajo i përmendre pjesët me intime te trupit, une fillova që maksimalisht te koncentrohesha ne bisedë. Këmba ime ishte e futur ndërmjet këm-bëve te saja dhe diçka me sorollatej nëpër kokë: bëja ore burrë atë gjë që bashkëshorti i vêt nuk ia kishte bërë. Ndjeva se si po me rritej kari, derisa Fata bise-donte krejt pranë buzëve te mia. Lëviza pak dhe mjetin tim te qirjes e orientova mu ne mesin e këm-bëve te saja. Po, po. Une nuk do t'i besoj. Ai jo vetëm që eshtë derdhur ne te, por si duket ia paska gjuajtur edhe disa shokë te vêt, dhe si duket mezi paska pritur që ajo ta tradhtonte, që te qihej me ta, e pastaj ta zinte ne fla-grancë. Mirëpo, ajo gjithmonë ishte një vashë çap-këne dhe e dinte se ç'bënte: ajo ishte qirë, jo vetëm me shokët e tij, por edhe me ata, e edhe me te tjerët, kur ai nuk e përgjonte. Dhe tani, ja, ajo kishte ven-dosur që te ndahej. E shkaku? Vëliau i saj, pèse vjetë me i vjetër se ajo, e kishte humburjetën ne një fatke-qësi komunikacioni dhe shtëpia i kishte mbetur kësaj. Ne bisedë e sipër, ajo lëvizi edhe pak dhe tani kari im u mbështet mire ndërmjet kofshëve te saja. Ajo edhe me tutje fliste për vëllaun e vêt, por une me nuk e dëgjoja aspak. Nga autobusi zbritën disa udhëtarë dhe ne disi u liruam pak, por përsëri hypën disa te tjerë, duke shkaktuar përsëri përreth nesh një tollovi te hatashme. Kurse une isha ne kuim te kënaqësisë. Ngadalë ia ngrita fustanin dhe nga pan-tollonat e nxorra atë timin. Për një moment, gati sa nuk u çmenda: sapo e afrova karin tim ndërmjet këm-bëve te saja, e vërejta se ajo nuk kishte pasur brekë fare! Guxha ime tanirnë rrëshqiti ndërmjet buzëve te saja te pidhit. Një pidh te tille te nxehtë kurrë nuk kam ndier nëjetën time. Kari im hyri pjerrët, por nuk mund te futej aq sa duhej. Une nuk guxoja ta ndër-preja rrëfnnin e Fatës ne mënyrë që ta lusja për t'i hapur edhe pak këmbët, gjithnjë duke u frikësuar se iluzionet do te treteshin. Ndjeva një ndryshim ne zërin e saj. Ai filloi që disi te dilte me i ëmbël dhe me i qetë. I hapi pak këmbët dhe kari im dalëngadalë po hynte gjithnjë e me thellë ne pidhin e saj. A e keni provuar ndonjëherë, lexues te dashur, që këtë ta bëni vjedhurazi ne autobus? Është një gjë e tmerrshme kur qirja nuk varet nga dëshira personale, por nga dridhja e autobusit ne mënyrë te çrregullt. Kari im lëvizte ne përputhje me tundjen e autobusit nëpër rrugën jo te rrafshët, por mu kur paraqitej nevoja me e madhe e shpejtimit te ritmit, ai autobus i malikuar qetësohej fare. Fata vazhdimisht fliste. Mendoj se edhe ajo filloi qëtëkallej.Tektash!? Isha i tëri i skuqur nga mosdurimi. Me dukej se do te shkonte ende kohë, e une ende nuk arrija dot deri te qirja. Zemra me rrahte si kurrë me pare. Buzët e saja u përputhën për buzët e mia. - Mos me puth. Po me vjen turp. Pastaj, ç'do te mendojnë njerëzit për mua. Bëhu i mire. Përndryshe do te ndahem nga ti. Jo, vetëm këtë mos e bër - mendova vetmevete. Vazhdova që edhe me tutje t'ia fusja ngadalë, duke e tërhequr sa me shumë kah vetja. Asgjë nuk do te ndodhte e keqe, po mos te bërtiste një i marre, duke na shtyrë: - Aman bre zonjë. Ngushtohuni pak. Nuk po ju dilka një bote vend! - Shko bre n'pidh t'nonës! - i bërtiti Fata ime me gjuhën e saj vuligare dhe u shrnang pak. Ne atë moment une ia futa deri ne fund, thellë, thellë, mu ne momentin kur edhe fillova që te derdhesha dhe ta mbushja me spermën time. Pulsimet m'i shtanguan këmbët, kurse nëpër kurriz me kaluan disa ndjenja rrëqethëse. Isha i lumtur që me ne fund çdo gjë për-fundoi aq mire. Pastaj me kujdes karin tim e tërhoqa nën pantollone. Askush nuk hetoi asgjë. Me ne fund, ne mënyrë falënderuese e putha Fatën ne faqe. - Dhe, ç'ke vendosur te bësh me burrin? - e pyeta, edhe pse deri me tani nuk kisha lidhje se ç'më kishte folur deri me tani. - Asgjë - tha hareshëm - mu asgjë. Nuk do t'i shmangem. Do ta malltretoj edhe une atë! Ajo u përgatit për te dalë nga autobusi. I propo-zova që te shkonim se bashku tek une, ne banesë. Ajo refuzoi. I propozova që t'ia lija adresën ne mënyrë që me vonë te me paraqitej, kur te dëshironte. Atëherë për hère te pare me shikoi arsyeshëm, sikur te çuditej se për ç'arsye isha pranë saj. - Jo, po ti po e tepron tash! Mendon se me gjithë këto pranime kam dëshiruar që te ngulitem? Po. Me ke pëlqyer ne gjimnaz. Por, ne tash jemi te vjetër. Paramendo se si do te dukej që tek tani te qiheshim!? Harroje këtë. Me te vërtetë une jam kundër çdo gjeje që është kundër miqësisë sonë. Jo, nuk do te kisha mundur që te te paramendoja si dashnor! Gati sa nuk e humba vetëdijen. E kjo pak me pare, si do te mund te quhej?! E mundova kokën lidhur me këtë kur për një moment Fata tênimë doli nga autobusi. Ah, autobus i malikuar...

Çaste dashurie

Nuk arrinte te flinte ate nate, dhe idea qe ajo ishte bere e tija e lumturonte.
Kishte bere gjithfare sakrificash per te arritur ate moment sublim, aq shume te enderruar, deshiruar dhe merituar. Merituar ishte pak e veshtire per te thene, por i pelqente te mendonte keshtu.
Shkruajti ne ditarin e tij.
Sot me ndihmen e zotit bera dashuri me D.... .Them me ndihmen e Zotit sepse duhej vertet ndihma e tij per te mposhtur vajzen me emrin D .... .
Kjo femer ishte endrra ime e ndaluar ne 6 muajt e fundit dhe sot per kenaqesine time dhe te sajen (shpresoj), Ajo pranoi te bente dashuri, edhe pse mund te kishte pranuar me pare kete, por mund edhe te mos pranonte kurre!( ishte hera e dyte, por e para here qe e beme per se mbari)
Ishin muajt me te lodhshen per mua! Thuajse çdo dite shkoja ne supermerkaton ku punonte ajo per te blere gjithfare sendesh qe ne disa raste nuk me nevojiteshin aspak, por une kisha nevoje per ate.
Ajo kohet e fundit kishte pranuar te pinte disa here kafe me mua dhe kur une i bera ftesen per ne restorant nuk pranoi menjehere.
Kaluan dite para se te me thoshte " jam e lire ne mbremje ".
Pas darke ate nate nuk beme asgje perfundimtare. Arrita t'i jap puthjen e ndarjes kur po i uronim njeri tjetrit " naten e mire". U tregova i paturpshem kur i shtrengova koken dhe e putha ne buze, para se ajo te zbriste nga makina ime.
Dukej sikur ajo nuk ishte e fyer, perkundrazi ndersa largohej kthehu kryet dy here duke me pare me epsh. Zbrita nga vetura e vrapove tek ajo, ne momentin qe ajo ndodhej te porta e shtepise se saj. Qenè vetem 10-12 metra nga rruga.
Ajo me pa dhe me perqafoj duke mbeshtetur kryet te gjoksi im. Ishte me e shkurter se une, i putha floket e zinj ,ndersa ndjeja gjinjte e saj qe me preknin ne trup. Nuk e di sesa minuta qendruam keshtu midis ledhatimesh kur me ne fund e putha perseri. Me puthi dhe ajo e hapi menjehere gojen per te futur gjuhen e saj ne gojen time.
Heren e pare beme seks ne makinen time 4 dite pas puthjes se pare.
Isha une qe zbertheva i pari pantallonat dhe ajo ndiqte me sy levizjet e mia plot padurim per te shikuar organin tim mashkullor. Emocioni i " eksplorimit" te trupit te partnerit/es heren e pare eshte kenaqesia me e madhe ....
Pastaj erdhi dhe kjo mbremje e paharrueshme. Fundi i ditarit.
---------------
Ai shkoj ne shtepine e saj pas mesnates kur prinderit e saj flinin.
Ishte nje shtepi jashte qytetit me dy kate.
Ajo e shoqeroj neper erresire ne dhomen e saj ky e vetmja drite vinte prej televizorit me volumin e ulur.
Nuk kishte kohe per fjale, prandaj u zhveshen me shpejtesi. Ajo i kishte thene se do t'i pelqente te benin dashuri ne dhomen e saj, dhe jo vetem ne makine ku gjerat beheshin shpejt e shpejt.
Kesaj here ai donte t'i puthte syte e saj te bukur, nga ata sy qe kur te shihnin te "pervelonin " krejt.E puthi edhe ne buze te veshet ,qafa dhe me pas supet. E kafshoi lehte te qafa dhe te supet duke i leshuar fryme te ngrohte nga goja poshte mjekres, brenda vesheve, kjo zakonisht i eksitonte shume vajzat qe kishte njohur, problemi ishte qe s'ishte e thene t'u pelqente te gjithave ........
Pastaj "punoj" per disa minuta me gjinjte a saj te cilet i kishte enderruar qysh heren e pare qe e kishte pare. Ia puthi, lepiu, e kafshoi lehte majat e ginjve e ne ate moment ajo shpertheu ne renkime . Ule zerin - i tha ai me friken se prinderit do t'i degjonin.
- Mos ki merak - tha ajo dhe i tregoi me dore deren e dhomes te mbullur me çeles.
Perhere kishte pasur dobesi per vithet e femrave, e ktheu nga ana tjeter dhe e puthi tek vithet pa harruar t'i ledhatonte shpinen. Prapanica e saj mahnitese i shtoj se tepermi eksitimin. Ishte ajo qe e "torturuar" nga deshira u kthye dhe hapi kembet.
Ai nuk harroj te vendoste jastekun poshte vitheve te saj e pastaj e futi atje ku duhej te ishte " ndezur zjarri" minuta me pare.
Ishte vertet e ndezur dhe mjaft e lagur te vagina, prandaj organi i tij rreshqiti lehtesisht brenda saj pa asnje renkim qe paralajmeronte dhimbje nga ana e vajzes.
Ajo nderroi pozicion duke u vendosur sipèr djalit. " Me pelqen te qendroj mbi ty " tha ajo dhe duke bere shtytje, u perkul per te puthur gjoksin mashkullor.
Pak me pas ishte ai qe i ledhatonte me njeren dore gjinjte dhe me tjetren klitorin, Pas disa sekondash Ajo renkoi llahtarshem sikur dikush po e vriste ...
Ishte renkimi i orgazmes se asaj te cilit ju shtua renkimi i atij.
Ndersa po merrnin fryme dikush trokiti te dera e dhomes .
- Nene mos u shqeteso,- tha ajo
- Çfare ndodhi? pyeti nena e vajzes qe me sa dukej i kishte degjuar klithmat, renkimet e tyre .
- Asgje, nene ,pashe nje enderr.
Pas nje ore ai u largua fshehurazi nga shtepia e vajzes.
Ndihej i lumtur qe 6 muajt qe kishte pritur vajzen nuk i kishte humbur kot.

Ky eshte vazhdimi i tregimit te pare.
Ndodheshin te dy ne nje Parkim ku naten shkonin çiftet e te dashuruarve.
Atje kishte pak liri, prej kohesh Policia mbyllte nje sy per te lene te qete dashnoret ne defrimin e tyre .Veturat ishin zakonisht te shumta ku neper muzg mund ta dalloje qe ishin ne pergjithesi çifte te reja qe kryenin marredhenie dhe nuk mungonte ndonje burre qe kalonte per te pare. Ishin ata maniaket qe shqetesonin te dashuruarit me shikimet e tyre etj.
Ai e ledhatoj te pubisi lehtesisht dhe ajo beri te njejten gje me organin e tij seksual. Vazhdoj ta ledhatonte te klitori pa humbur durimin, derisa ajo filloj të lagej.
-Me pelqeu menyra si me perkedhele poshte ,-tha ajo dhe me shpejtesi i uli sedilen e makines atij.I shtrire ne sedile ai ndjeu duart e saj te "vezèt" e tij dhe buzet e saj qe " arrestonin" koken e organit, pastaj organi u zhduk brenda gojes se saj, ku gjuha e saj luante si ajo e gjarprit sa here qe e nxirrte pjesen me te madhe te organit seksual nga goja e saj e thelle. Perdorte gjuhen e pastaj e thithte krejt duke i kushtuar shume vemendje " vezève" te djalit, te cilat nuk i linte te qeta me doren e djathte.
Degjoheshin zhurma makinash qe leviznin rreth e rrotull. Ata te dy nuk shiheshin nga jashte ,ashtu siç ishin shtrire e perkulur ,dhe ishte ky momenti ku burrat " spektatore" nxeheshin nga zilia ose eksitimi !!
Nje veture ndaloi prane tyre ne momentin qe ai ishte prane arritjes se kulmit te kenaqesise dhe pa nje drite t'i verbonte .
Ajo e nxorri nga goja ate, tamam kur s'duhet t'a nxirrte dhe ai e perfundoj me dore "çeshtjen" . Po ,tamam çeshtje ishte shnderruar ngaqe per kenaqesi as qe behej fjale duke pare nje person me drite dore qe leshonte rreze drite drejt pjeses se trupit te djalit te sapodale nga goja e asaj.
E fshiu ate me shami shpejtesisht dhe ende me pantallona te zberthyera zbriti nga vetura per t'i dhene nje mesim te mire " spektatorit" te paftuar.
U drejtua drejt atij me ulerima, kur shtangu komplet.
Ishte makina e Policise . Askush nuk e priste mberritjen e policise ne ate “zone te lirè”, por shteti herè pas here tregonte forcen e tij.
- Po bejme nje kontroll - tha polici duke treguar me gisht nje kolegun e tij qe po ndriçonte me drite dore makinen e nje çifti tjeter.
- Me jep dokumentet dhe mberthe pantallonat! urdheroj Polici i cili tashme e kishte rifituar kontrollin qe mund t'a kishte humbur per pak sekonda nga eksitimi i mundshem i shkaktuar nga skena erotike.
Pas disa minutash policet u larguan pa harruar t’i thoshin çiftit se here tjeter do te merrnin masa te rrepta, ngaqe ligji e ndalonte seksin ne ambjente te hapura ku cilido mund te shihte skena te turpshme.

Pas nje jave Ata te dy shkuan ne nje hotel te vogel jashte qytetit. Deshironin te benin dashuri per se mbari e panderprerje .
Pasi hengren dreke u hynè ne dhomen e tyre.
Vajza D nuk kishte durim dhe donte t'i tregonte menjehere veshjet e saj intime te cilat i kishte zgjedhur per ate takim .
Ai e admiroj zgjedhjen e saj dhe e puthi te gjinjte pa i hequr mbajtesen e gjirit. E puthi edhe poshte mbi mbathjet e saj, dhe e eksitoj aroma qe vinte nga vagina e vajzes. Ne disa raste ishte ere e keqe, ne disa te tjera ishte arome jo e kendshme, por sidoqofte shume eksituese. I spostoj pak mbathjet e zeza asaj per te perfituar nje puthje nga buzet e organit femeror.
U terhoq ngaqe era e saj jo e pelqyeshme qe la pak pa fryme, por kjo ja shtoi me teper deshiren.

Shkuan ne banje per te bere dush se bashku ,dhe ajo qeshi me te madhe kur ai plot çiltersi tha " hera e pare qe bej dush me nje vajze".
-pse qesh ? pyeti ai
-je shume i sinqerte, urrej djemte qe krenohen kot, Edhe per mua eshte hera e pare qe .... e bej ne dush- tha ajo e pa u zgjatur me tej filloj t'a perqafonte ............

Shtrati ishte shume i pershtatshem. Po rrinin te shtrire e ajo kishte vendosur kryet mbi gjoksin e tij duke perkedhelur ato qe ajo adhuronte me shume " vezèt mashkullore" .
Ai i beri propozim per te bere nje pozicion te bukur sa per fillim -rifillim .
Pa kthyer pergjigje Ajo u vendos siper tij duke zgjatur gjuhen e saj te koka e penisit i cili tashme i lare mire ia shtonte oreksin ..........
Ai drejtoi vithet e saj drej fytyres se tij, i puthi pak e me vone i lepiu vaginen, ndersa ajo njekohesisht i thithte organin gjenital. Po kryenin ate shume spektakolarin per disa persona ; pozicioni 69 .
Ky pozicion kishte disa avantazhe .Te dy ishin shume te eksituar e asnjeri nuk tregohej egoist .

Vajza e eksituar ne kulm nga lepirjet e tij po tregohej e zjarrte ne thithjet e saj, por e humbi disi kontrollin kur ai i thithi me buze majen e klitorit i cili pas lepirjeve dhe thithjeve po i dhuronte vajzes emocione tronditese.
AI pati deshire t'a depertonte, prandaj e ktheu vajzen per ti dhuruar nje tjeter emocion, ate me rraskapitesin, orgazmen e perlotur.
Ishte ajo qe tunde koken si cmendur, e dikur shpertheu ne lot . I trembur, ai mendoj se po i shkatonte dhimbje, prandaj u terhoq pak, por ajo i mbertheu koken me kembet e saj duke i bertitur ; Vazhdo ,jepi !!
Pas loteve ajo qeshi e lumtur
- asnjehere s’kam qarè, nuk jam perlotur nga kenaqesia - tha ajo .

Dikur u kujtuan qe duhet te iknin nga hoteli.
Ate dite ishte shume bukur e sigurisht qe do te riktheheshin atje per te gezuar momente te tjera, te cilat dashuria i ben te paharrueshme.
Ishin dy te rinj te kushtuar njeri-tjetrit. Ishte i rralle shqetesimi i secilit per partnerin, donin te kenaqnin me çdo kusht njeri-tjetrin, nuk ishin egoist , ngaqe egoizmi nuk paguan askend. Kushedi nese AJO do te perjetonte te tjera Orgazma pèrlotèse .................

Djali i shoqes sime

E dija se fqinjin tim tetëmbëdhjetëvjeçar e mundonte vetëm një gjë: si t'i fuste hundët nën brekët e mia kallëse, prandaj une kisha kujdes lidhur me këtë, por si duket, jo edhe sa duhet. Para se gjithash, une as që mund ta fajësoj atë për asgjë, sepse, thënë thjesht, isha e vetëdijshme se pothuajse çdo mashkull kur inë shikon, fillon te jargëzohet pas meje, që te bluajë diçka rreth rajonit te karit. Unë jam, sic thuhet, "e sajuar mire" edhe kah gjinjët, e edhe ne pjesën e kukave dhe isha mësuar që meshkujt te digjeshin pas meje. Mirëpo, shumica e meshkujve irikësohen kur me afrohen. Ndoshta për ta jam një kënaqësi tepër e forte. Ngan-jëherë ata sillen ne mënyrë thjesht qesharake, e ndjen-jat, te cilat janë ne linjën e skajshme te ndjenjave te tërheqshmërisë, ne vend se kah une, i refuzojnë ata nga une, andaj çak kam përjetuar që një djalosh i bukur, i cili fitoi ereksion te fuqishëm kur me shikoi, ne vend se te hidhej ne përqafimin tim, ai vetëm me shikonte. Une thjesht ndjej kënaqësi ne përqëndrimin e vëmendjes që e shkaktoj te meshkujt dhe nuk iritohem. Burrit tirn i kam qëndruar relativisht ne besë, kurse jeta jonë sek-suale ishte e mire. Une e dua, e ai e çmon atë që e ka. I di te gjitha rreth kompleksit te edipit dhe ngarkesës natyrale te meshkujve adoleshentë që te kalo-jnë nëpër fazën e dashurisë ndaj nënës. Kështu që une nuk u befasova aspak kur vërejta se fqinji im Toni me shikonte me sytë e tij rinorë. Ai i ndryshoi edhe sjelljet. Nga ana tjetër, mendova se nuk do te ishte ndonjë dëm nëse une e gostis hère pas hère, kështu që une nuk ia zura për te madhe kur ai përkulej për te m'i shikuar kof-shët nën fustan, apo gjinjët e mi nën bluzë. Une lejova që ai edhe te me spiunonte derisa vishesha. Bile mundo-hesha që te vishesha e te zhvishesha ngadalë dhe ne mënyrë provokuese, ne mënyrë që atij t'i jepja rast për një pamje te mire seksi. E kuptova se puthjet dhe përqafimet tona te zakonshme, për te kishin një kuptim krejtësisht tjetër, e nganjëherë bile arrija që ta ndija edhe penisin e tij te erektuar, ne momentin kur përqafo-heshim. E dija se ai shpesh masturbonte, gjë kjo shumë normale, me siguri shpeshherë duke me fantazuar mua. Une thjesht u ndjeva si lajkatare. Shikimi i tij për mua ishte sikur një kompliment i madh. Me kalimin e kohës, Toni u rrit dhe u zhvillua, kurse interesimi i tij për mua u rrit. Ai u bë një mashkull bukur i zhvilluar, me i lartë se 180 centimetra dhe filloi që te merrej me futboll. U bë me te vërtetë një djalosh i pashëm. Vashat bëheshin copë e grime pas tij, por si duket atij ato nuk i interesonin dhe ai sillej ne mënyrë .^. relativisht te çuditshme ndaj tyre. E dija se dëshirat e tij seksuale ishin kryesisht te orientuara kah une. Përcillte vazhdimisht çdo lëvizje timen, duke e shfrytëzuar çdo moment që te me afrohej dhe që te me prekte, kinse rastësisht. Me duhet te pranoj se ai me kënaqësi me ndihmonte, sa hère që e kërkoja ndihmën e tij. E dija se sa hère që une nuk e shikoja, sytë e tij ishin te ngulitur ne trupin tim. E ai kishte problème (ë mëdha që ta fshi-hte ereksionin ndërmjet këmbëve. Dhe, si do te ishit ndier ju, zonja e zonjusha te nderuara? Ç'do te kishit menduar për te gjitha këto? Me duhet te pranoj se mua me pëlqente adhurimi i tij ndaj meje. Isha e fascinuar me fytyrën e tij te bukur dhe me trupin e tij te fuqishëm dhe e doja sinqerisht dhe thellë. Por, oh zot, ai është ende fëmijë, fqi, i biri i shoqes sime. Dhe, mbase nuk mund te qihem me këtë fëmijë!? Kjo nuk bën. Gradualisht m'u desht që t'ia pra-noja vêtes që atë ta konsideroja vetëm si një djalosh te bukur e shtatthedhur, dhe se një dite ndoshta edhe do te isha ne shtrat se bashku me te. E tërë situata me shtyri që une te thellohesha ne mendime. Si do te ishte që ne pidhin tim ta ndjeja karin e fqinjit tim? Nuk mund t'u ikja fantazive. Kur me qinte burri. une e paramendoja Tonin, e ai përjetonte një kënaqësi që kurrë me pare nuk e kishte përjetuar. Sepse une fillova që te kallesha jashtë mase, gjithnjë duke imagjinuar kinse me qinte Toni. E kur une do ta përqafoja Tonin dhe kur do ta ndjeja atë kar ne brendinë time, dhe kur duart e tija te mëdha e le mqishme do te m'i shtrëngonin cicat e mia bashkë me thimthat e tyre, une do te çmendesha e tëra. Me ne fund, çështja u konkretizua kur burri im shkoi ne Prishtinë lidhur me disa punë personale. Toni, sapo dëgjoi se burri im nuk do te ishte aty për një kohë, une menjëherë e vërejta ndryshimin ne qëndrimin e tij. U bë shumë agresiv ndaj meje dhe qartë i tregoi dëshi-rat e veta. Filloi që haptaz te zgurdullohej ne mua, duke me vështruar qëllimisht, që nga koka e deri te thembrat, e duke e ndalur shikimin posaçërisht te gjinjët dhe kof-shët e mija. Ai dinte edhe te fishkëllonte ne shenjë te pëlqimit dhe ma bënte me sy. Kur me përqafonte, m'i kapte kukat dhe me shtrëngonte, kështu që une e ndjeja fort mire karin e tij ne bregun tim te vénères, e nganjëherë, kur me ngriste lart ne ajër, une e ndjeja topuzin e tij ndërmjet këmbëve, e sidomos kur i zgjeroja ato. Une këtë, si duket pa qëllim, vazhdimisht e kisha bërë. E dija se ai përgatitej për kohën kur do te mbetemi te vetëm ne shtëpi gjatë kohës se mungesës se burrit tim. Burri im shkoi dhe mu ne atë mbrëmje Toni erdhi tek une, me qëllim që ta zëvendësonte shokun tim te jetës. Ne te vërtetë, qëndroja e ulur duke e shikuar tele-vizorin, kurja, Toni. Ai u ul krejtësisht pranë meje. Kjo edhe nuk ishte ndonjë risi, por kësaj hère ishte disi me ndryshe. Me tërhoqi kah vetja gjithnjë derisa koka ime nuk u gjend mbi supin e tij. Dora e tij përreth qafës sime lëshohej gjithnjë e rnë poshtë, derisa me ne fund nuk arriti deri te gj'injët e mi. Pastaj me pëllëmbë butë-sisht e kumcoi cicën time dhe me gishtërinj leht e shtypi majën e saj. Buzët e tij puthën ballin tim. E ngri-ta shikimin dhe ai atëherë me puthi ne gojë. Isha aq shumë e befasuar sa që gjuha ime ne mënyrë automatike depërtoi ndërmjet buzëve te tij. Ne këmbën time ndjeva dorën tjetër te tij. Ma shtrëngoi kofshën, menjëherë aty afër pidhit, i cili u bë krejtësisht i quilur dhe valë i nxehtë. Por pas një çasti tjetër une ndjeva njëfarë panike dhe fillova që te brengosesha. - Ndal, Toni - tentova që t'ia ndalja hovin. - Kësh-tu nuk veprohet me fqinjen! - mezi fola. - Por, une te dua - tha ai. Une vetëm bëra me kokë, u tërhoqa dhe nxitova kah dhoma e fjetjes. Vendosa që te shkoja drejt e ne shtrat, edhe pse ishte relativisht herët. I hoqa rrobat nga vetja para se te supozoja se Toni ishte afër derës e cila nuk ishte krejtësisht e mbyllur. Une isha e tëra e kallur. E mora gjënë e pare nga garderoba ime te cilën e hasa dhe fillova që te mbulohesha. Gabova. Ishte ajo një baby-doll shumë seksi i përbërë nga një material i zi e i tejdukshëm, te cilin ma kishte blerë burri. Ajo ishte shumë e tejduk-shme, ashtu sic ishin edhe brekët e mia gjithashtu te zeza. Dëshirova që te futesha nën mbulesën e shtratit, kur për një moment ndjeva një dëshirë intensive për urinim. Thjesht, me duhej që patjetër te shkoja ne WC, mu ne ato momente! Dola ne koridor, hasa ne Tonin dhe u orientova kah WC-ja. Me përcolli gjithnjë deri te banjoja, duke u munduar që te ma sqaronte, por edhe me bënte lajka. Bullunga nën pantollonat e tij dukej te ishte e gjatë dhe e fryrë. - Toni, me duhet te urinoj. A do te largohesh, te huciri? - i thash, por ai edhe me tutje qëndronte aty dhe oE vështronte. E vërejta se si po e humbja kontrollin e udunùi, prandaj vetëm i ula brekët dhe u ula ne ulësen e WC-së. Fillova që te urinoja. Ndjenja e lehtësimit ishte e pabesueshme dhe ndjeva se si nga une, se bashku me urinën, u largua edhe çdo presion që e kisha. Toni m'u afrua dhe u gjunjëza para meje, duke ma marre fytyrën ndërmjet pëllëmbave dhe filloi që te me puthte butësisht. Kësaj hère une iu përgjigja ngro-htësistiL duke e mbështjellur me duar përreth qafës. ©o'ooaoe] Me ne fund, çdo kundërshtim përfundoi dhe Toni, duke qëndruar ende i gjunjëzuar, me ngriti nga ulësja e WC-së. Brekët e mia kishin rêne nën gjunj, kurse pidhi im u gjend mu para hundës se fqinjit tim. Ai e futi fytyrën ndërmjet këmbëve te mia dhe i lëpiu pikat e fun-dit te urines. Une fillova që te klithja. - Oh, Toni, Toni, kaq paturpshëm, oh! Por... mos u ndal! - gjuha e tij e cila ishte futur ndërmjet flegrave te pidhit tim, ishte aq pëmdezëse sa që menjëherë u derd-ha, duke ia shtyrë fytyrën kah pidhi im i flakët. Pas pak ne u gjendëm ne dhomën time dhe ne shtratin tim. Te gjitha inhibicionet u zhdukën. Te gjitha arsyet për përmbajtje u thyen. Ai me mon ashpërsisht. Kari i tij i madh u iras thellë dhe egërsisht ne pidhin tim te lagësht e te nxehtë, gjithnjë derisa nuk eksplodoi. Sperma e tij u përhap nëpër hapësirën time te brend-shme. Ndjeva njëfarë ngrohtësie te veçantë. Atëherë e kisha radhën une. E shtriva atë ne shpinë dhe nga kari i tij fillova që t'i lëpija lëngjet tona te përziera, e pastaj fillova që t'ia fërkoja xhumbullin e tij i cili ishte ende i forte si gur. Mëpastaj e kalërova, duke e ngacmuar kli-torisin tim me karin e tij dhe rrëshqita ne te, gjithnjë derisa e tërë gjatësia e tij madhështore nuk u gjend ne mua. Lëviza leht lart-poshtë ne karin e tij, duke i lëshuar buzët e mia ne te tijat, duke përjetuar kënaqësi ne ndjen-jën e shtrëngimit te kukave dhe cicave te mija nga ana e duarve te tij te fuqishme. Fillova që te bëja lëvizje te ngadalshme rrethore, aq sa munda te përmbahesha. Me pas fillova që te qihesha vrullshëm, duke u ngulur e ngritur gjithnjë e me shpejt ne hurin e tij, kurse edhe ai me kukat e tij mundohej që edhe koqet te m'i fuste bren-da. Kari i tij monstruoz thjesht ma trandi pidhin tim te zjarrtë. Vazhduam kështu gjithnjë derisa zjarri nën stomakun tim nuk u rrit deri ne atë masë sa që te me shkaktonte një orgazëm ashpërsisht te dhembshëm e te lezetshëm i cili me shtyri që te bërtisja, që te qeshja dhe te qaja ne te njëjtin moment. Dhe, shumë shpejt erdhi momenti kur edhe ai me stërpiku për hère te dytë me spermën e tij te nxehtë, e cila u shpëmda nëpër pidhin tim te gëzuar. Mbase nuk ka nevojë që t'ju tregoj se si i kaluam ditët e mosprezencës se burrit tim. Ato ishin te kurorëzuara me orgji te vërteta. Qiheshim ashpër që nga mëngjesi e deri ne mbrëmje. Çdo gjë ishte e egër, perverse dhe e mrekullueshme. Kaluan disa dite dhe dikur erdhi burri im. Une tani i kam dy meshkuj te shkëlqyeshëm te cilët kujdesen rreth dëshirave te mia seksuale, njëri ditën e tjetri natën. Une nuk ndjej kurr-farë brejtjeje te ndërgjegjes. Tani jam një dame e mbushur me dy kara, jetoj ne një lumturi te plotë dhe jam e lumtur që arrij t'i kënaq dy meshkuj...

E kaluara ime e paharruar

E kaluara ime e paharruar
Do t'I kthehem edhe njëherë se kaluarës sime për ta kujtuar me aq mall virgjërinë e humbur. Atëherë isha pesëmbëdhjetëvjeçare, ne vitin e pare te shkollës se rnesme, ne Prishtinë. Nuk pendohem për atë që kam bërë sepse ishte një përjetim i pakrahasueshëm nëjetën time. Ishte një natë e nxehtë qershori ne vitin 1995, dy dite para se te mbushja te gjashtëmbëdhjetat. Atë mbrëmje kur vendosa te bëj seks për herë te pare, isha ne natën e fundit te menstruacioneve, por epshi që na kishte përfshirë nuk na pengoi te zhvishemi brenda pak sekondash. I dashuri im filloi te me puthë dhe te me lëpijë ne çdo pjesë te trupit, që nga gishtërinjtë e këmbëve e deri te maja e kokës. Dikur, pasi arriti te vendi fatlum, te dera e parajsës, siç e quante ai, filloi te bënte akrobacione me gjuhën e tij ne vagjinën time te virgjër. Edhe pse une kisha gjakderdhje, kjo nuk e pengonte fare djaloshin tim. Për gati një çerek ore ka punuar ne klitorisi tim, i cili fryhej dhe me dukej se nga çasti ne çast do te shpërthente. E ndjeja veten diku ne qiell, ne mesin e yjeve te shndritshëm. Isha shumë afër kulminacionit dhe nuk mund te përmbahesha. Për një moment filluan te më rridhnin lëngjet te shoqëruara me një klithmë te ëmbël. Gjithçka do te jepja që te përjetoja edhe një hère atë lojë te paharrueshme te Kusebës. Ai u ngrit dhe u afrua pranë fytyrës sime duke ma drejtuar penisin ne gojë. Isha aq e gëzuar që me ne fund ne duart e mia gjendej një penis prej se vërteti, që pulsonte dhe ishte i gatshëm për sulm. Kuseba me mësonte si ta përpunoja. Fillo te punosh me gojë, zeshkania ime e lazdruar, me thoshte ai me ëndje. Ishte hera e pare që provoja një gjë te tille, prandaj nuk e prita me aq dashamirësi penisin që depërtonte ne gojën time. Megjithatë e thithja sipas këshillës se tij. Mos te lutem, mos, me dhemb, iu përgjërova. Hape gojën, lëre te kalojë me thellë dhe me lirshëm, m'u përgjigj Kuseba. E ndjeva se ai po rritej dhe forcohej edhe me shumë tek rrasej ne gojën time. Isha aq e ndezur sa që e thithja pa kontroll penisin e tij, ndërsa ai shtypte cicat e mia dhe fërkonte me dorën tjetër klitorisin tim. Pas pak ndjeva gjuhën e tij ne vagjinën time e cila digjej flakë. Gjendeshim ne pozicionin 69, siç e quante Kuseba: une e thithja penisin e tij, ndërsa ai punonte me gjuhë ne vagjinën time. Aq shumë ndjeja nevojë që penisi i tij te hynte brenda saj, teksa digjesha ne flakën e epsbit, Dëshiroja te me dërmonte me shufrën e tij. Me një te lëvizur ai u gjend mes këmbëve te mia. Ja po afro-het, ki duriin, me pëshpëriti Kuseba, ndërsa penisi i tij drejtohej ne vagjinën time. Isha aq e etshme sa që me një ton qortues e nxita te m'i njomte me spermë muret e vagjinës sime. Dikur depërtoi duke pasur kujdes që mos te me lëndonte. E përlotur dhe me një seri oh-oh-esh, une i thashë lamtumirë virgjërisë sime. Lotët nuk me rridhnin nga nga dëshpërimi që kisha humbur virgjërnë, por nga kënaqësia që ndjeja ne ato momente. Kuseba hynte dhe dilte tek une me një ritëm marramendës, megjithëse une nuk kisha te ngopur. E ndërruam pozicionin. Ai me ktheu mbrapsht. Ah, sa shumë me pëlqeu ky pozicion. Ishte e pamundur që te përmbahesha. Lëngu i kënaqësisë me rridhte mes kofshëve te mia. Isha e lagur dhe e bërë qull nga mujoret dhe nga ky lëng mrekullie. Djaloshi im pomponte me një ritëm gjithnjë e me te shpejtë derisa u derdh brenda meje. Jam ne parajsë, rënkoi i kënaqur. Ndërruam shumë pozicione, ne dhomat e tjera, ne banjë... Une dhe Kuseba qëndruam bashkë për tre vjet dhe mësuam gjëra që për mua ishin tabu me parë Tani kanë kaluar dy vjet që s'e kam takuar qoftë edhe rastësisht ish-të dashurin tim. Nuk me është dhimbsur virgjëria ime, sa me është dhimbsur lidhja jonë e ndërprerë. Kënaqësitë që i kam përjetuar me te, nuk mund t'i përjetoj as me te fejuarin tim. Kot s'thonë: si te ngrohë dielli i pare, nuk te ngrohë asnjë diell tjetër.

E re, por e uritur gjithnjë për mashkull të fortë!

E re, por e uritur gjithnjë për mashkull të fortë!

Një ditë i erdhi fundi kënaqësisë sime që kisha më një fqinj timin, i cili ishte dyfish më i moshuar dhe kishte grua e fëmijë. Krejt kjo kur nëna më zuri me të, derisa ishim në ekstazën më të fortë. Në atë çast, për herë të parë e urreja mamin, e cila, sikur të mos ishte femër, nuk më kuptoi fare pse isha ngulitur në hurin e xhaxhit Halit.
Sa shumë e dëshiroj tani që jam larg xhaxhin Halit, i cili ishte komshiu më i dashur për mua, edhe pse ishte shumë më i vjetër. Ai e dinte çdo imtësi për ta bërë të lumtur një vajzë të re, siç jam unë.
- I poshtër... Çka po i bën vajzës sime... Zoti të marroftë... Eja ti në shtëpi, kuçka e vogël... – bërtiste mami, pa e kontrolluar veten fare dhe me një zë, sikur të ishte e çmendur.
Nga ana tjetër, xhaxhit Halit si bëhej vonë. Edhe pse mami kapi telefonin për ta thirrur policinë, ai nuk lëvizte fare, bile edhe huri i kishte mbetur i quar përpjetë, e që e vëreja se edhe mami e lakmonte.
Pasi shkuam në shtëpi, mami më ndëshkoi, duke më mbajtur në burg shtëpiak, ndërsa kur dilja jashtë, gjithnjë isha nën përcjelljen e saj. Xhaxhit Halit nuk i kishin bërë asgjë, sepse ai vërtetë nuk kishte bërë asgjë! Unë isha nëntëmbëdhjetë vjeçare dhe dëfrimin me të e kisha bërë me vetëdeshirë. Kot mami ma qiti faqen e zezë në shesh. Ka mundur ta mbante si fshehtësi midis ne treve, e që ndoshta do ta shijonte edhe ajo karin e mrekullueshëm të xhaxhit Halit. Edhe kështu mua nuk do më ndal njeri, sepse unë jetoj për sex. Fundja, zëri i keq që më doli, ishte si një reklamë për mua se jam meraklie. Nga ajo ditë, secili mashkull mundohej ta kruante dhëmbin te unë.
Që kur u ndëshkova nga mami, unë nuk pashë kar me sy për disa muaj. Megjithatë, ajo nuk mundi të më lidh përgjithmonë për ushkuri të saj. Filloi ta qesë në harresë atë pamje të tmerrshme që përjetoi.
Një paradite, në shtëpi erdhi një burrë, i cili kishte të veshura rroba pune dhe në dorë mbante një çantë të vjetruar. Mu prezantua si mjeshtër i makinave larëse dhe më njoftoi se para dy javësh ishte ftuar nga mami im që ta riparonte makinën tonë, e cila kohët e fundit nuk funksiononte si dehej.
- E di zonjushë se kam ardhur shumë vonë, që kur më ftoi zonja e kësaj shtëpie, por kisha mjaftë punë dhe u desh t’i përfundoja me radhë – tha mjeshtri, i cili që në shikim të parë mu duk se ka vlera mashkulli dhe se nuk ishte shumë i vjetër.
Unë rrudha krahët, duke i thënë se nuk merrem me këto punë, ndërkohë që ia tregova banjën dhe i thash se mund të kryente punën e vet. Megjithatë, duke e parë se ai mashkull me muskuj të fuqishëm do ma heq pak “ndryshkun”, fillova ta provokoja. Fillimisht i ofrova një kafe, pastaj filluam muhabetin sa për t’u njohur se kush ishte dhe ku banonte. Pasi mora vesh se ai ishte fshatar, por që kishte një punëtori të këtij lloji në qytetin tonë, nisa edhe më shumë të angazhohesha që ta fus midis këmbëve.
- Mjeshtër... këtu paska shumë ujë! – i tregova, derisa isha ulur pupas dhe shikoja nën makinën larëse.
Pasi kisha të veshur një fustan të mëndafshtë dhe tejet të hollë, nga i cili vërehej se nuk kam fare brekë, sytë e atij mjeshtri donin të dilnin nga vendi, sa herë që unë shikoja diku tjetër dhe jo drejtë tij. Mora një leckë dhe fillova ta pastroja vendin ku ishte makina, jo pse më interesonte kjo, por doja ta marr pozicionin e një kafshe, ndërkohë që bythët i ktheva nga ai, në ballin e të cilit vëreheshin djersë nga sikleti. Sa më shumë fërkoja dyshemenë, aq më tepër fustani më rrëshqiste shpinës, duke mi zbuluar fillimisht kofshët dhe mëpastaj edhe vithet.
- Sa trup të bukur që paske moj engjëllushë... Mmmmmm... Mjeri unë që u plaka! – foli mjeshtri, i cili ma bëri të qartë se do e ngjyente pak në mua.
- I vjetër?!... Ti s’je normal... Je në moshën më të mirë, por nuk po e ditke këtë – iu përgjigja, por pa e kthyer fare kokën nga ai.
Përkundrazi, i shtoja lëvizjet që fustani të më ngrihej edhe më shumë. Vërtetë nuk e kisha vërejtur kur ai kishte rënë në gjunjë, por e ndjeva kur ma puthi kofshën, tashmë të zbuluar, e cila do ta kallte çdo mashkull. Unë ende nuk reagoja, sepse doja që krejt aksionin ta ndërmerrte ai, në mënyrë që mos të konsiderohesha fajtore, për çdo rast. Kur ai e pa se nuk po reagoj, filloi t’i zhvendos puthjet më afër pidhucit tim të zbuluar tashmë. Kur arriti në cak, filloi të ma fus lehtë gjuhën, më pas edhe të mi thithë buzët e lagura. Pas ca lëvizjeve dhe mjeshtërive të lehta, më rrëmbeu për bythë me dy duart dhe i futi me fuqi turinjtë, duke më lëpirë sikur një bishë e uritur.
- Ohhhh... sa mirë po e ditke se çka më pëlqen... Ahhhh... vërtetë qenke mjeshtër... – fillova të gjëmoja, kur mjeshtri nisi punën me tamam.
Ai vetëm se i shtonte aktivitetet e tij rreth pidhucit tim, duke u përndezur edhe më shumë nga fjalët e mia që e lavdëronin atë për punën që bënte. S’kishte faj i shkreti, sepse në moshën që kishte, mbi dyzet, shijimi i një pidhi nëntëmbëdhjetëvjeçar ishte vërtetë një premi e papritur për të.
Pasi më lagu e më bëri qullë, nxori karin me shpejtësi, duke ia drejtuar kokën drejtë pidhit tim. Por, kur e pashë se e kishte për mashalla, nuk u durova që mos ta rrëmbeja me duar, për të lozur pak me të. Ai u befasua nga veprimi im dhe filloi të gjëmonte si luani plakë.
- Uffff... Ashtu zogëza ime... Kjo më pëlqen... – filloi ta shprehte kënaqësinë që ia dhuroja.
Megjithatë, unë nuk ia fala shumë gjatë këtë kënaqësi, sepse isha e uritur që ta ndjej midis këmbëve atë kar, i cili ishte më i trashë se i xhaxhit Halit. E lëshova nga duart atë hu dhe ia ktheva bythët, duke i hapur paksa këmbët që të depërtonte sa më thellë. Mjeshtri ia vendosi me dorë majën e karit në pidhin tim, duke e fërkuar për buzët e tij për ta ngjyer në lëngjet e krijuara, në mënyrë që sa më lehtë të depërtonte në birën, jo edhe aq të gjerë.
Pas disa përpjekjesh dhe ndihmës që i jepja unë, duke i përdredhur bythët, kari i tij filloi të rrëshqasë, duke ma hapur birën deri në maksimum, kur edhe ndjeja ca dhimbje të lehta. Megjithatë, ky mjeshtër i makinave për larjen e rrobave, ishte njëkohësisht edhe mjeshtër i pidhit. Për mrekulli dinte të ma fusë deri në koqe, pa më shkaktuar dhimbje, duke ma zgjeruar birën, e cila për herë të parë pranonte një kar me përmasa kaq të mëdha.
- Ashtu mjeshtër... Ki kujdes, derisa ta bëj vendin... Pastaj do ta ketë më lehtë ky alet marramendës që paske... Lum gruaja që të ka për çdo natë... - i thosha, edhe pse ai bënte shumë kujdes edhe pa vërejtjet e mia.
Përsëri nuk u përgjigjej fjalëve të mia, por gjithnjë e më thellë trusej mbi bythët e mia të bardha, të forta dhe mjaftë mirë të formuara, sikur një pjeshkë që ende nuk është e pjekur mirë.
Pasi i bëri disa lëvizje brenda-jashtë, filloi të ulërisë dhe e nxori karin jashtë. Unë iu vërsula mbi të, duke e rrëmbyer me dy duart për ta tundur sa më shumë. Në atë çast ai u shtang i tëri, ndërsa nga maja e karit shpërtheu llava e parë e spermës, e cila me forcë më goditi në fytyrë. Kisha përshtypjen se më spërkati uji i vluar, kur filluan edhe currilat tjerë të spermës, por më të dobësuara se ato të parat.
- Aaaaahhhh... Ma shter krejt zogëza ime e ëmbël... Shtere se është mbushur shumë gjatë... Ooohhhh... – ulërinte ai, pa e vërejtur se kah po i vërviteshin llavat e spermës.
Pasi mbaruan llavat, me endje ia puthita buzët në majë të karit, duke i lëpirë edhe pikat e fundit të lëngut magjik, i cili buronte nga një kar, për të cilin do të sakrifikonte çdo femër që e din vlerën e kësaj pune.
Pasi e kemi mbaruar lojën, unë dola në kuzhinë për t’i sjellë një pije, sa për ta qerasur për punën që bëri në mua. Në atë çast ra zilja, ku unë shkova me vrap për ta hapur derën, por paraprakisht u kujdesa që të dukem normale dhe jo sikur të më kishte rrotulluar makina larëse në kazanin e saj me centrifugë.
Në derë ishte mami, e cila kishte përfunduar punën më herët dhe me habi shikonte këpucët e mëdha të një mashkulli.
- Kush është këtu? – më pyeti me habi.
- Xhaxhi Halit – iu përgjigja me kopili dhe ika brenda.
Ajo e shashtrisur hyri me vrap, por u habit kur nga banja doli mjeshtri me rroba pune. Ai i kërkoi falje fillimisht për vonesën, por i premtoi se makina do t’i punonte sikur një orë zvicerane, por se duhej të vinte edhe një ditë tjetër për t’ia montuar ca pjesë që do ta ruanin nga amortizimet e mëdha që bënte.
Mjeshtri u nis nga dera, duke ia lëshuar mamit në dorë një kartëvizitë, por që i premtoi se kësaj radhe nuk do të vonohej dy javë. Mami mu vërsul, duke më qortuar se pse nuk e kisha lajmëruar se ka arritur ai.
- E po tani... Ti ishe në punë dhe do ta braktisje punën pse ka ardhur ky zhyllan?! – ia ktheva me një gjuhë diplomatike, e cila e bindi se ky njeri nuk më ka interesuar fare për asi punë.

E tradhtova burrin “në pleqëri”

E tradhtova burrin “në pleqëri”


Bëra 20 vjet martesë, dhe e tërë kjo kohë më shkoi duke përcjellë burrin në rrugëtim dhe duke e pritur se kurë po vjen. Profesioni i tij prej shoferi ma gërditi edhe jetën. Si për sherr, kur unë isha e nxehtë dhe më nevojitej burri, ai ishte në rrugëtim me kamionin e tij autobot. Kur mua nuk ma kojke hiq, ama bash hiq, burri më vinte në shtëpi, edhe atë krejt duart e nxira, ndonjëherë edhe fytyrën, se për rrobat as që mos të flasë. Gjithnjë kishte probleme me një kamion të vjetër dhe, sikur ai të ishte mekanik dhe jo shofer.
Kurrë nuk më shkonte mendja të flladitesha me ndonjë mashkull tjetër, pavarësisht se sa isha e kallur. Gjithnjë gjeja ndonjë punë nëpër shtëpi, sa për ta harlisur mendjen.
Pas luftës, burri sikur vonohej më shumë në rrugëtimet e tij dhe gjithnjë e më pak vinte në shtëpi i nxirë katran. Ndonjëherë më shkonte mendja, nëse ai po drejton kamion, apo ndonjë veturë luksoze! Ditë pas dite e javë pas jave, dyshimi në besnikërinë e tij ndaj meje shtohej, e bashkë me të edhe dashuria ndaj tij zbehej.
Një ditë, derisa ai ishte në rrugëtim, unë i futa rrobat e zhyllosura të tij në koritë, sepse atëkohë nuk kisha makinë rrobash. Duke ia kontrolluar xhepat, jo pse jam idiote, por është rregull që t’i kontrollosh xhepat, para se ti fusësh rrobat në ujë, sepse më ka ndodhur njëherë që ia kam “larë” 1000 dinarë të asaj kohe. Në xhep ia gjeta një kondom... Mbeta gojëhapur, por nuk e prisha disponimin. Vetëm mendoja se si të veprojë, kur ai të kthehej.
Herët në mëngjes, burri i botës u kthye në shtëpi. Për çudi, ishte i pastër dhe kishte një dozë parfumi. Ndoshta hunda e tij ishte mësuar me atë aromë dhe nuk e ndjente, por unë e nuhata menjëherë, bile e kuptova se ai parfum ishte i femrave dhe nuk ishte nga ato që kishim ne në tualet. Edhe pse isha e zgjuar, nuk bëja fare zë, për të parë nëse do të më ngacmonte. Burri i botës u fut me kujdes në shtrat që mos të më trazoj gjumin dhe menjëherë ia krisi gjumit. I shkreti ishte i rraskapitur fare. Herëve tjera kur vinte, më zgjonte ngadalë, duke mi futur këmbët mes këmbëve të mia dhe bënim dashuri të mrekullueshme, sepse edhe ashtu mua më pëlqen dashuria në mëngjes. Sapo u thellua në gjumë, unë u ngrita dhe ia nuhata edhe më shumë rrobat, ku u vërtetova se përmbajnë parfum femrash.
Në drekë u zgjua “zotnia” dhe më kërkonte një kafe. Ia solla si përherë, por bashkë me kafenë edhe kondomin.
- Ja, merre këtë se për pak sa nuk e kam futur në ujë – i thash, paksa me qortim.
- Nuk është e mundur... Nuk e di, nuk e di se nga ky nalet në xhepat e mi! - u shpreh si me habi, por që fytyra i humbi fare.
- Nuk kërkova sqarime se nga ky nalet në xhepin tënd, por vetëm të tregova se e shpëtova nga uji. Tjera here, kujdes xhepat ë!? - i flisja sikur të isha një damë e vërtetë. Në fakt unë edhe jam e tillë, por pse fati ka dashur që të martohesha herët dhe të jetoja gjithnjë në krah të burrit, unë nuk kam faj.
Ditët në vazhdim hetoja se ai sillej më ndryshe. Sikur e ndiente një barrë të rëndë mbi supe. Por unë, as që ia zeja në gojë këtë ngjarje. Thjeshtë, sillesha sikur nuk ka ndodhur asgjë. Por, gjatë gjithë kohës u vërtetova se ai po ma luante lojën!
Nga kjo ditë, fillova të mendoja edhe për nevojat dhe kënaqësitë e mia, pavarësisht nëse kjo do të ndodhte me të apo me ndonjë mashkull tjetër. Fundja, kisha shumë oferta, por që asnjëherë nuk e kam “ngrënë”. Menjëherë mendja më ka shkuar tek një djalosh, i cili ishte 20 vjet më i ri se unë, por që shpeshherë i lëpinte buzët kur takoheshim në tregun e perimeve, apo në shitore.
- Do ta provoj me të! - i thash vetvetes.
Edhe pse nuk kisha gjë për të blerë, një ditë u vesha top fare dhe dola në treg. Sikur të më kishte përcjellë frajeri, u gjend afër meje, që në kontaktin e parë që bëra me shitësit.
- Jam në banesë, krejt vetëm sonte. Po ti? - më tha si hajdut djaloshi që shumë kohë më vardisej.
- Tung Luan, çka po bën? - ia ktheva, sikur të mos e kisha dëgjuar se çka më tha.
- Unë veç këtë desha të të them, sepse ika ta kryej një punë. Të presë në banesë, sapo të bie terri - tha shkurt frajeri dhe u largua.
Nuk e kuptoja pse ky djalosh i ri më ishte lyer pikërisht mua, kur e di se ka shumë femra të gjeneratës së vet. Megjithatë, nëpër kokë më silleshin lloj-lloj mendimesh. Ishte vështirë ta luftoja dëshirën që pikërisht me të të shtrihesha në shtrat, ndërkohë që fakti i besnikërisë ndaj burrit plotë 20 vjet, më frenonte fuqishëm. Mendoja, nëse kaq kohë nuk i kam hyrë kësaj loje, s’po i hyj fare.
Megjithatë, dëshira sikur mbizotëronte. U ktheva në shtëpi dhe fillova edhe më tej të ballafaqohesha me ofertën që më ishte fare pranë. Në mbrëmje, rreth orës 22:00, u përvodha dhe shkova te djaloshi im që vërtetë e dëshiroja, por mosha e tij e re, pothuajse djali im, dhe fakti që kurrë skam qenë me mashkull të huaj, më kishte penguar të takohesha.
Sapo i jam afruar derës, ajo u hap. Ai më kishte pritur krejt kohën në derë.
O zot... sapo e ka mbyllë derën, më ka rrëmbyer aq fortë, sa që u ndjeva e ligshtë në duart e tij.
- Zonja ime e ëndrrave... a e din se çdo natë të imagjinoja në shtratin tim? A je e vetëdijshme se sa herë i kam mëshuar me dorë, duke menduar në ty - fliste si i humbur Luani, duke më mbështjellë me duart e njoma dhe të fuqishme, tamam si një luan i vërtetë.
- Ja ku më ke... të shoh se çka do bësh tani - ia ktheva duke belbëzuar.
Më rrëmbeu fuqishëm dhe më dërgoi në dhomën e fjetjes së prindërve të tij, sigurisht për ta shfrytëzuar shtratin e tyre komod për këtë punë. Me shpejtësi filloi të mi heq rrobat, pa demonstruar ndonjë paralojë, apo romantizëm. I hoqi edhe rrobat e veta shpejtë e shpejtë dhe mu fut mes këmbëve. Unë nuk ndërmerrja asgjë. Thjeshtë, isha e shtangur dhe ende ballafaqohesha me mendimet, nëse po bëj “punë” të mirë.
Përderisa mendoja unë, ai ma palosi në vendin e duhur “rroçkën” e tij goxha të madhe dhe të njomë.
- Ahhhhh... O zot sa i shijshëm që je... Ashtu zemër... - fillova të gjëmoja, duke harruar në gjithçka tjetër, për t’iu dhënë kënaqësisë momentale.
- Dridhu zonja ime, dridhu... shijo mashkullin e vërtetë... Ti meriton më shumë kënaqësi - më thoshte Luani, gjithnjë duke i shpejtuar ritmet e tij pompuese.
U bëra çikërr në koçen e tij, që kisha fat ta ndieja brenda meje. Sa më shumë që gjëmoja, ai më shumë më rrëmbente, më shtrëngonte dhe e shpejtonte ritmin, sikur dëshironte të ma gjej fundin. Gjithnjë më fliste se si zonjat e kallin dhe se unë isha në shënjestrën e tij për shumë kohë. Fliste kështu dhe, si për inati që nuk ia kam dhënë deri më tash, më qinte edhe më fortë.
- Ashtu... ashtu çuni im... sa i fortë qenke - murmurisja duke qenë në trans dhe në kulmin e kënaqësisë, të cilën shoferi im për 20 vjet nuk ma kishte ofruar.
- Zonjë... kojshike... të mbusha.... të mbushaaaaaa - bërtiste, pa u hamendur nëse po e dëgjon kush.
- Lirisht... më mbushë... më mbushë... ohhhh lumja unë për ty që të kam kojshi - ishin fjalët e mia gjatë përjetimit të orgazmit të parë.
Jemi gjuajtur bashkë si të vdekur në shtrat dhe për disa minuta nuk kemi folur fare. Unë disi nuk besoja se më ndodhi kjo që më ndodhi, ndërsa ai qëndronte, sikur të ishte penduar që e kishte tradhtuar fqinjin e vet, burrin tim.
- Nuk e di pse, por femrat më të moshuara, sidomos zonjat më çmendin... Sa e sa herë i kam mëshuar me dorë, vetëm kur të imagjinoja në shtratin tim - më fliste Luani.
- Nuk je ti i pari... Një ditë, derisa isha ulur në një kafene, disa djem aty afër meje shikonin femra nga terasa dhe komentonin. Sa u çudita kur më tepër ata i dëshironin ato që ishin më të vjetra - i thash atij.
- O zonja ime... Nuk ka djalosh që të paktën një herë nuk është dashuruar në ndonjë femër më të madhe, qoftë në mësuesen, shefen apo ku ta di unë - ma ktheu Luani im.
U desh ta porosisja që kjo që ndodhi mes nesh, ta mbaj shumë sekret. Por ai djalosh vetëm më shikoi dhe filloi përsëri të më përkëdhelte, duke më thënë se pikërisht këtë e dëshiron edhe ai vet. Filloi të mi thithë ngadalë majat e cicave, pastaj edhe stomakun. Unë u ngjalla edhe njëherë nga epshi, por kësaj radhe e rrëmbeva atë dhe ia puthja gjoksin, pastaj qafën. Përsëri gjoksin dhe në një çast u gjenda tek huri i tij beqar, të cilin e rrëmbeva me dy duart dhe fillova ta përkëdhelja me buzë. Gjatë këtij akti, Luani filloi të shkrihej dhe mi futi dy duart, duke mi rrëmbyer vithet. Pastaj me ma futi kokën mes këmbëve. Ah, sa mirë dinte të më eksitoj. Gjuha e tij u bë si e gjarprit, edhe e gjatë edhe e shpejtë. Për këtë eksitim, unë nuk ia kurseja koçet, e as qyskinë e trashë. Me mjeshtëri dhe afsh e fusja deri në fyt dhe e thithja me krejt fuqinë, derisa e nxirrja nga goja. Luani çmendej nga ky veprim, por nuk më mbeste borxh. Gjithnjë e më fortë mi thithte buzët e pidhit, e që kjo më shpuri në prag të orgazmit të dytë.
- Mjaftë loçkë... mjaftë se më çmende... Eja ma trus fortë se po e lyp - i thash, sikur të isha duke qarë. Pa bërë zë, Luani më ktheu nga prapa dhe... o zot, sa forte më ka shtrënguar për vithe.
E ujdisi mirë majën dhe, qysh e kishte bërë qullë paraprakisht me gjuhë, i rrëshqiti dhe sikur dem ma trusi deri në koçe. Sa herë më kujtohet kjo skenë, më kaplojnë edhe ethet e kënaqësisë. Më ka pumpatur edhe një kohë ashtu furishëm dhe, kur e kam dëgjuar se filloi të ulërij, u përgatita që ta pranoj edhe një mbushje të fortë.
- Ahhhh zonja ime e shtrenjtë... shtrëngoi vithet se të shqeva... Uhhhhh kojshike, sa e nxehtë që je - bërtiste dhe eksplodoi për së dyti thellë në brendinë time.
Unë vetëm i dridhja kukat, duke i ndihmuar që të depërtoj sa më thellë në mua. Në atë çast edhe unë u derdha, sapo e ndjeva llavën e vullkanit të tij.
Gjithmonë e kam imagjinuar një mashkull më të ri se vet, por assesi nuk kam guxuar të marr një vendim të tillë. Kam menduar që ka mbaruar koha e dashurive të tilla për mua. Por, kësaj radhe jam bindur se kurrë nuk është vonë për dashuri, pavarësisht moshës.
Tash e kam ndërprerë me Luanin, sepse më vinte keq t'ia humbja kohën. Mendoj se ai duhet ta gjej një femër më të re dhe të martohet, se përndryshe ai nuk do të ndiente nevojë. Më thoshte se, po qe se unë pranoj të vazhdoj këtë dashuri, ai do ta vazhdonte shumë gjatë lidhjen me mua, pa i shkuar në mendje për martesë.
Kjo ndoshta është histori e turpshme, por ja që më ka ndodhur. Fundja, burri mi ka fajet. Kurrë nuk do e shlyej atë kujtim, i cili më ka ndodhur nga dashuria e Luanit ndaj “plakave” dhe dëshira ime për të përjetuar diçka të këndshme, pasi që e kuptova se burri po më tradhtonte.
Prandaj, asnjë femër apo mashkull nuk e akuzoj, nëse dëfrehen duke ndjerë dashuri reciproke. Njerëz jemi, edhe pse jemi të martuar. Mund të dashurohemi, pavarësisht që kemi dikë afër. Luani më ktheu edhe njëherë në zemër ndjenjën. Për të cilën kam menduar se ka marrë fund për mua.

Emi

Emi dhe jeta e saj e lumtur bashkshortore ishte bere therre murrizi nga smiraket e lagjes ku ajo banonte,sepse flitej e perflitej per te mirpo as njeri e as tjetri nuk mund ta pervetsonin trupin e saj te bukur sikurse pellumbesh.
Nje dite ajo me Zanën per dore u nis per ne tregun e gjelbert qe te marr ca zarzavate te perditshme por qe ndoshta ne treg ishin me te fresketa.Ishte e veshur si gjitheher ne menyren e saj(provokative)dhe nuk ja varte veshin fishkellimave apo ndonje fjale bajate qe i hudhej anash; Oh qfar llokumi, hej loqko a ke nevoj per ndihme,apo oh qfar trendafili paske...
Tregu ishte perplot me hallegjinje qe nga fshati ishin munduar te sjellnin ne qytet ato pak gjelberina per ti shitur.Emi duke bler qepet nga nje fshatar shkurtak,sodiste fshehurazi djalin e tij po ashtu shkurtak me duar te pa lara perplot muskuj.Ai nuk verente fare shiqimet e Emit,maste patate dhe fshinte djerset qe i rrjedhnin panderprer.Emi ishte e vendosur kur i ngjalleshin ndjenjat seksuale,ajo nuk hezitonte fare,keshtu qe pa nje pa dy ju afrua atij dhe e pyeti per patate.Sa i keni keto patate,do te mi sjellish ne shtepi me these,do te paguaj sa te duash.Fshatari i hutuar e shkroi adresen dhe nuk e perfillte fare bukurin e Emit.
Ajo pregaditej qe te qonte dashuri me Hamzen,dhe u pastrua,veshi nje fustan te holle pa breke fare.Hamza i shkret ja mberrini kah mbremja i dermuar i teri,i pluherosur tej mase.(Ashtu si ishte e donte ajo).Femijet e saj ishin te vegjel te kuptonin se nena e tyre pregaditej te qihej me nje fshatar aq te ndotur por qe kishte shenja te forta seksuale.Ajo ishte ne aksion.
Eja ketu ne bodrum duhet te mi sjellish,sepse eshte me fresket i tha ajo lehtas dhe sikurse fellenz printe teposht shkalleve.Hamza ja shiqonte kukat e saj qe i dredhonte dhe nuk e leshonte thesin fare nga shpina.Posa mberriten ne bodrum ajo ju afrua dhe e puthi me afsh Hamzen.Djalo dua te me qish qysh di ti sepse me doli flaka.Kurse Hamza nguronte e pyeste se kush do te paguante patatet.More do te me qish njeher se ti paguaj,ti paguaj.Ai prap nguronte,une para dua,para,se pa to nuk guxoj te kthehem ne shtepi prej ages.Ajo digjej sepse kishte harruar parat lart dhe donte te qihej njeher e pastaj te paguaj mirepo Hamza nuk leshonte pe.Ajo ju afrua dhe u leshua ne gjunje,duke ja shperthekuar pullat e pantollonave te Hamzes verejti se pas brekeve te tij meshehej nje alamet jo mole i quar e qe mezi priste ta kishte ne goje.Ohh qfare guxhe kishte te rrumbullaket e te fryer qe mezi ja zinte goja Emit.Emi e thithte karin e Hamzes kurse me njeren dore lozte me koqet e tij si te buallit.jo mole i tij sa vinte e forcohej,keshtu qe Emi e donte ate momentin qe trendafili i saj i qullur ta pranonte te terin.Ajo u ngrit e puthi Hamzen ne goje(kurse atij i vinte si gerdi)dhe duke u kthyer nga mbrapa ja beri atij me shenje qe t`ja fute ate karin e tij nga mbrapa.Ai duke ju afruar me ate galanin e tij ne dore kurse Emi me njeren dore i ndihmoj qe ta gjej me leht vrimen e pidhin te saj qe digjej per karin e Hamzes.Hamza i ipte sa mundej dhe ja shtergonte cicat e saja te vogla sikur mbahej per to(sepse shihej se nuk kishte pervoj),keshtu qe ajo duhej te ruhej dhe te udheheq krejt lojen.Ajo u largua nga ai dhe u ngrit e puthi prap Hamzen ne goje duke ja shti gjuhen aq felle sa qe Hamza mezi mori fryme.Emi e pyeti lehtas ne vesh,a mund te me mbash ne krah?,dhe nuk priti fare ti pergjigjej ai por me dy duart e lidhura rrethe qfes se tij kercej dhe mbahej ashtu si hopa dhe priste qe Hamza ta drejtonte karin per ne pidhin e saj mirepo ai nuk e kishte kuptuar poziten keshtu qe ajo prap me njeren dore e shtyri karin drejt e ne pidhin e saj.Ai gjemonte sikurse langua,edhe bodrumi ushtonte nga kenaqsia e Emit duke e shaluar karin e Hamzes.Ai nuk ndalej fare sikur donte ta qante te teren e shtynte karin ne pidhin e saj me aq fuqi qe kishte.Ne ato momente harroi parat,harroi patatet,e harroi agen!.
U derdh ne pidhin e saj te embel,thuajse e mbushi te teren,kurse Emi ishte shkrir ne karin e tij si patate e fryer.
Shkuan larte dhe ja pagoi mezi Hamzes patatet sepse i vinte turp qe ti merrte parat.Merri i tha ajo,keto jane tuajat,te gjitha ato tjerat harroji sepse jeta ime eshte e lidhur per jeten e buurrit dhe familjes.Hamza duke pohuar me koke nuk e kuptonte fare se qfare po i thoshte ajo,por ne vehte ndiente ende kenaqesin qe e kishte perjetuar nga trendafili i saj i embel.

Hera ime e parë

Do t'I kthehem edhe njëherë se kaluarës sime për ta kujtuar me aq mall virgjërinë e humbur. Atëherë isha pesëmbëdhjetëvjeçare, ne vitin e pare te shkollës se rnesme, ne Prishtinë. Nuk pen-dohem për atë që kam bërë sepse ishte një përje-tim i pakrahasueshëm nëjetën time. Ishte një natë e nxeh.të qershori ne vitin 1995, dy dite para se te mbushja te gjashtëmbëdhjetat. Atë mbrëmje kur vendosa te bëj seks për hère te pare, isha ne natën e fundit te menstruacioneve, por epshi që na kishte përfshirë nuk na pengoi te zhvishemi bren-da pak sekondash. 1 dashuri im filloi te me puthë dhe te me lëpijë ne çdo pjesë te trupit, që nga gishtërinjtë e këmbëve e deri te maja e kokës. Dikur, pasi arriti te vendi fatium, te dera e para-jsës, sic e quante ai, filloi te bënte akrobacione me gjuhën e tij ne vagjinën time te virgjër. Edhe pse une kisha gjakderdhje, kjo nuk e pengonte fare djaloshin tim. Për gati një çerek ore ka punuar ne klitorisi tim, i cili fryhej dhe me dukej se nga çasti ne çast do te shpërthente. E ndjeja veten diku ne qiell, ne mesin e yjeve te shëndritshëm. Isha shumë afër kulminacionit dhe nuk mund te përm-bahesha. Për një moment filluan te me lidhnin lëngjet te shoqëruara me një klithmë te ëmbël. Gjithçka do te jepja që te përjetoja edhe një hère atë lojë te paharrueshme te Kusebës. Ai u ngrit dhe u afrua pranë fytyrës sime duke ma drejtuar penisin ne gojë. Isha aq e gëzuar që me ne fund ne duart e mia gjendej një pénis prej se vërteti, që pulsonte dhe ishte i gatshëm për sulm. Kuseba me mësonte si ta përpunoja. Fillo te punosh me gojë. zeshkanja ime e lazdruar, me thoshte ai me ëndje. Ishte hera e pare që provoja një gjë te tille, pran-daj nuk e prita me aq dashamirësi penisin që depërtonte ne gojën time. Megjithatë e thithja sipas këshillës se tij. Mos te lutem, mos, me dhemb, iu përgjërova. Hape gojën, lëre te kalojë me thellë dhe me lirshëm, m'u përgjigj Kuseba. E ndjeva se ai po rritej dhe forcohej edhe me shumë tek rrasej ne gojën time. Isha aq e ndezur sa që e thithja pa kontroll penisin e tij, ndërsa ai shtypte cicat e mia dhe fërkonte me dorën tjetër klitorisin tim. Pas pak ndjeva gjuhën e tij ne vagjinën time e cila digjej flakë. Gjendeshim ne pozicionin 69, sic e quante Kuseba: une e thithja penisin e tij, ndërsa ai punonte me gjuhë ne vagjinën time. Aq shumë ndjeja nevojë që penisi i tij te hynte bren-da saj, teksa digjesha ne flakën e epsbit, Dëshiro-ja te me dërmonte me shufrën e tij. Me një te lëvizur ai u gjend mes këmbëve te mia. Ja po afro-het, ki duriin, me pëshpëriti Kuseba, ndërsa penisi i tij drejtohej ne vaginën time. Isha aq e etshme sa që me një ton qortues e nxita te m'i njomte me sperme muret e vagjinës sime. Dikur ma dcpërtoi duke pasur kujdes që mos te me lëndonte. E për-lotur dhe me një seri oh-oh-esh, une i thashë lam-tumirë virgjërisë time. Lotët nuk me rridhnin nga nga dëshpërimi që kisha humbur virgjërnë, por nga kënaqësia që ndjeja ne ato momente. Kuseba hynte dhe dilte tek une me një ritëm marra-mendës, megjithëse une nuk kisha te ngopur. E ndërruam pozicionin. Ai me ktheu mbrapsht. Ah, sa shumë me pëlqeu ky pozicion. Ishte e pamundur që te përmbahesha. Lëngu i kënaqësisë me rridhte mes kofshëve te mia. Isha e lagur dhe e bërë quil nga mujoret dhe nga ky lëng mrekul-lie. Djaloshi im pomponte me një ritëm gjithnjë e me te shpejtë derisa u derdh brenda meje. Jam ne parajsë, rënkoi i kënaqur. Ndërruam shumë pozi-cione, ne dhomat e tjera, ne banjo... Une dhe Kuseba qëndruam bashkë për tre vjet dhe mësuam gjëra që për mua ishin tabu me pare. Tani kanë kaluar dy vjet që s'e kam takuar qoftë edhe rastësisht ish-të dashurin tim. Nuk me është dhimbsur virgjëria ime, sa me është dhimbsur lid-hjajonë e ndërprerë. Kënaqësitë që i kam përjetu-ar me te, nuk mund t'i përjetoj as me te fejuarin tim. Kot s'thonë: Si te ngrohë dielli i pare, nuk te ngrohë asnjë diell tjetër

Humbja e virgjinitetit

Ne korrik te ketij viti shkova te jetoj ne prishtine ngase kam filluar mesimet ne kolegjin amerikan ne prishtin n klasen e 10,Jam 15 vjeqare edhe pse ne te vertet dukem sikur jam 20,shkova ne prishtine te jetoj ne banesen e vellaut tim ngase ai tashme ishte ne studime,me te jetonte shoku i tij me i mire Eddy edhe ai eshte student.Diten e pare kur e takova eddyn ndjeva nje fare simpatie ndaj tij ishte shum i bukur terheqes e simpatik.Mbas 1 muaji pra ne gusht vllau fitoi nje burs 3 mujore studimi per ne londer dhe ne shtator kur filloi msimi ne prishtine ai u nis per ne londer, mbetem te jetonim ne banes veq une e eddy,ai me shikonte ne menyre te quditshme i pelqeja shum prandaj bera qdo te mundur ta terhiqja vemendjen e tij.Nje dite u ktheva me heret nga shkolla e zhvesha uniformen dhe hyra ne banjo te beja nje dush,kur reth ores 1 mbas dite eddy u kthye nga ligjerata. Une e dija qe ai erdhi edhe pse ai nuk e dinte qe jam ne shtepi, ai u ul ne dhomen e dites dhe po shikonte TV,une dola nga banjoja krejt lakuriq dhe isha drejtuar nga dhoma e dites. Kur ai me pa tere lakuriq mbeti pa fjale! Kerkova falje dhe u largova nga dhoma, ai mbeti gojhapur dhe pastaj kur u ktheva e veshur me shikonte cuditshem. Pergaditi nje sendwich ne kuzhine edhe me ftoi te hanim bashke une nuk hezitova, biseduam gjate dhe pastaj ai kishte pune me disa shoke dhe doli.Une rrija vetem ne shtepi dhe po shikoja Tv ishte merzitshem pa eddyn, por prap hutohesha nga TV-ja.reth ores 20.00 ai u kthye une isha e veshur me pizhama ngase po shikoja nje film dhe isha e lodhur nuk kisha bere plane te dal me shoqe. Po shikoja nje film edhe eddy mu afrua e me shikoi "po kqyr filma per femije" tha, une u nervozova edhe e shikova shtrember,Ai me tha mbylli syt edhe zgjidh nje film ne raft e do ta shikojm bashk, Ok i thash e mora nje film ne fund ngase e dija qe eshte porno film edhe i thash pavaresisht cfar filmi eshte do ta shikojm deri ne fund u pajtua. E leshuam filmin plot aksion
Filmi ishe 1 vajz e 10 meshkuj ajo i plotesonte deshirat e 10 burave ishte film i mrekullueshem,Eddy bente shaka me mua e ne menyre provokuese me tha:kjo vajza e paska trupin e mire por nuk ta kalon ty po te kalon se mund ti kenaq 10 bura per nje nat.Mua me erdhi shum rende ajo fjale e i thash kete do ta shohim ndoshta nuk mund ti kenaq 10 burra por mund te te kenaq ty,ai mbeti duke me shikuar une iu afrova edhe fillova ta puthja. Ai ne fillim mbeti i hutuar por reagoi edhe ai ne puthje,. Puthe aq mire une terhoqa me afer edhe ai filloi te me ledhatonte,mu afrua ngadal edhe filloi te me puthte ne qafe dhe teposht pastaj filloi te ma zhvishte pizhamen fillova ta zhvishja edhe une ate ishte shum mire pas disa qatesh ai filloi te me zhvishte edhe pjesen e poshtme, ishte shum i eksituar edhe nga fillmi dhe penisi i tij ishte ngritur ishte shum i forte,filluan te luanim me njeri tjetrin ne dhom ai me ledhatonte poashtu edhe une ate,pastaj me ngriti dhe me dergoi ne dhomen e tij ne shtratin e tij te madh per 2 persona une ende nuk isha lakuriq ngase i kisha te veshura edhe tangat ndersa ai po ngare me duart e mija e kam zhveshur,leshoi muzike dhe filloi te mi thithte cicat ma puthte trupin dei me vagine pastaj si i qmendur ma thithte vaginen me eksitonte une rija ne shtratin e tij lakuriq edhe pritsha qe me ne fund ai te fillone te me qinte por kur une isha ne vlugun me te madh ai me tha po bejm nje gabim te madh ngase ti je e vogel ndersa une jam i rritur,une ju afrova edhe me shume dhe fillova te ja thith penisin dhe krejt trupin ai dridhej i teri zemra i rihte me shpejtesi te madhe dhe bente si i qmendur ... me shtrengoi mi hapi kembet dhe ngadal filloi ta fuste penisin e tij brenda une bertisja nga kenaqsia e madhe e ai ngadal e ngulte karin e tij ne pidhin tem me ridhte gjak po skishte rendesi une fillova te derdhem po ashtu edhe ai filloi te derdhej ne vaginen time une veq renkoja dhe ofshamat e mia degjoheshin ne gjith dhomen ma ngriti kemben dhe vazhdi te me qinte, sa here derdhej ndronte edhe pozicionin me kenaqte kari i tij ishte shum i madh edhe kur e fuste krejt ne pidhin tem une bertisja nga knaqesia e madhe e therisja me emra te ndryshem e lusja te me qinte sa here derdhej po per fal kari i tij si motor mi plotsonte deshirat e mia seksuale,seksi zgjati disa ore nuk me kujtohet sakt por e di qe te nesermen nuk shkova ne shkoll ngase isha shum e raskapitur edhe e kalova nje dit me eddyn ne shtrat here duke u puthur e here duke bere sex.Te nesermen ne mbremje eddy eshte ndare nga nga e dashura e tij blerta dhe tani 1 muaj po kalojm nete te paharueshme seksuale dhe mbremje te nxehta plot pasion.

Ishte ditëlindja jote

Pasi e festuam ne nje ambjent shum shoqeror ne fundin e festes tu afrova dhe te pershperita.....kam nje dhurat te bukur per te te dhuruar dua te vish me mua !! buzeqeshe mir me the,dhe ashtu u nisem te dy udhehiqja un drejt nje loteli te mrekullueshem ku dhe kisha pregaditur gjithcka per te dhuruar nje dhurat te vecant,
ju afruam deres te dhomes,Dua te ti lidh syt me shami te thash ! ti mbylla syte hapa deren dhe u futem brenda ishte nje atmosfere e qete vetem nje keng e leht balad dashurie degjohej,arom eksituese te pushtoj, ngadal ta perkedhela fyturen dhe ta hoqa shamin,pe rreth e rrotull, drit qirinjesh nje krevat i bukur i mbuluar me trendafila te kuq dhe cokollata, nje rtyez e vogel mbi te qendronte nje shishe shampanje dy gota dhe ca luleshtrydhe ,era leviste ngadal perdet e bardha me shikove ne sy byzeqeshe embel me puthe me shum pasjon me le pa fjal me the ,te shtrengova ne kraharor dhe vazhduam te dy te kercenim nen ritmin e kenges duke shkembyer disa fjal,duart ne belin tend i mbaja dhe te terhiqja dal-ngadal drejt krevatit u ulem te dy lehte siper trendafilave dhe cokollatave qe shperdaheshin C'rregullisht siper krevatit te cmendur vazhdova te ti heq rrobat qe mbulonin trupin tend duke prekur dhe lepir me kujdes cdo milizim te trupit tend ashtu dhe ti si e dehur kerkoje te me zhvishje mua,pasi ishim te dy te laskuriqur u ngrita ne kemb te mora dhe ty lart,dua te ti lidh edhe nje her syt me shami te thash,nuk fole fare ti mbylla syt u mbeshteta i teri prapa teje e ndjeje afshin e tupit tim dhe penisin e madh qe teprekte bythen,vazhduam te ecnim disa hapa drejt dushit pasi u futem brenda ta hoqa shamin pe vasken plot me uj e mbuluar me nje shtres te kuqe me petale trendafili qirinj rreth e rrotull,ngele e befasuar kafshove buzen je shum i mire me the se prisja kete , ja pra as un se besoja qe posht akullit ka zjarr te thash,
e ngrite njeren kemb dhe e fute brenda ne vask un te kapa te beli ste lash te levizje nga ai pozicjon dhe u ula posht duka ta lepir vaginën e bukur dhe te lagur,
pasi u fute brenda ne vask solla dy gotat me shampanje u futa dhe un ne vask vazhdova te flas dhe pa pritur ma afrove gishtin te buza,shshshshsh mos fol me the se gjithcka esht e tepert GEZUAR psi pim pak i lam gotat ne nje an, ishe komplet e shtrir ne vask syt i kishe mbyllur dhe le fantazin time te te udhehiqte,
te perkedhelja eksitueshem me duar, ta lepija fytyren gushen gjoksin,tek ta prekja veginen me gishta ndjeja se isha shum i eksitur gjithashtu edhe ti, u afrova i teri siper teje duke ti ngritur kembet mbi supet e mia,ma preke penisin OH sa te madh ma ke, me the,ta futa ngadal tundueshem te fort te terin brenda ,ngele me goj hapur, duart e mia qe te perkedhelnin fytyren ishim shum te eksituar doja te ta beja fort siq e kam zakon por ujti sme linte ,ateher u cova te mora ne krah dhe te shtriva ne krevat mora nje luleshtrydhe dhe me te pershkrova ter trupin tend te lagur, pastaj tek te perkedhelja buzet me te ti e kafshove dhe e mbajte te buzet i afrova dhe un buzet u lepim te dy duke e ngren si te uritur,
isha i teri siper teje tek putheshim me plot pasjon me perkedhelje kurrizin dhe duart e tua ma preken penisin tim ,dua ta puth me the dhe ngadal u afrove afer tij tek ma lepije leht ashtu me terboje, un te kapa nga floket te ngrita lart te kafshova fort u shtrive e tera ne krah dhe un gjithashtu perball teje u futa mes kembeve,Ngadal e ndje penisin qe po futej i teri brenda teje e shikoje me syt e dehur nga eksitimi dhe ashtu vazhduam ta bejm foooort ,pastaj te ngrita nga krevati te mbeshteta ne mur dhe ta bera ne kemb nga mbrapa me njeren dore ta ferkoja gjoksin doren tjeter e kisha te floket e tua isha shum i dehur pas atyre casteve,isha i terbuar doja te te perpij te teren,
Me kishte mar malli per ty me thoje me fjalet qe te ngelnin ne goje klithmat e tua me benin me te dhunshem,pastaj te terhoqa ashtu pa ta nxjer te cova te krevati i vure brrylat e kraheve ne krevat ta ngrita dhe njeren kemb siper krevatit dy duart i kisha te bythet e tua te cilat i shtrengoja dhe ashtu ta bejra foort ,ndjeja se ishte faza finale pas gati nje ore,nuk e ndaloja ritmin e shpejt qe ushtroja siper teje Papritur ndjeva se po prishesha e nxora ti e lodhur u ngrite ngadal dhe Sperma ime vershoj mbi gjoksin dhe barkun tend.
Keshtu me the gezuar ditelindjen ti mua !!? po te thash te putha embel u shtrim te dy dhe e lam fantazin e asaj nate te na udhehiqte edhe pse e dinim qe e nesermja nuk do na gjente bashk....

Lum burri që t'ka

pershendetje.jam nje grua 27 vjeqare,nga Prizreni ,e martuar ne Prishtine.Kam nje familje te shendosh dhe nje martese shum te mir me burrin tim i cili eshte 3 vite me i moshuar se un.Kemi 2 vajza.njera 6 vjeqare dhe tjetra 3 vjeqare.
Me burrin tim njifem qe 10 vite,ndersa qe 7 vite jemi ne martese.siq thash kalojm shum mir,dhe e duam njeri tjetrin shum.ne aspektin seksual po ashtu kalojm mir,burri eshte nje sex manajak i vertet.kurr nuk i behet mjaft.un nuk kam qene keshtu....po si thojn "me kend te rrish ashtu behesh".....kohet e fundit edhe une po kam deshir e nevoj te madhe per sex,jam bere e pangopshme.
prej momentit kur jam njoftuar me burrin tim,ne tetor 1997 e deri me veren e vitit 2007,burri im ka qene i vetmi qe kam fjete me te dhe i vetmi njeri ne bote qe ka prek e ka lepi trupin tim dhe po ashtu te vetmin trup e organe gjenitale qe kam prek une kan qen te burrit tim.
Me pare une kam punuar per nje organizat nderkombetare e cila pasi e perfundoj misionin e saj ne kosove u mbyll keshtu qe une mbeta pa pune.kjo periudhe zgjti gati 2 vite dhe ato rezervat financiare qe kisha filluan te sosen.pas nje bisede me burrin tim vendosem qe une te punsohem ne firmen e shokut te burrit ,pra ne firemen e Luanit. eshte kjo nje ndermarrje relativisht e fort tregtare qe mirret me se shumti me tendera.pasi qe Luani ishte nje shok shum i mir i burrit tim,dhe shum here bashk me grun e tij ka qene tek ne ne banes ,ai edhe me pare na pat ofru qe une te punsohem te ai keshtu qe pa problem kjo pun u perfundua.
Luani eshte nje djal terheqes,zeshkan ,i madh dhe shum intelegjent.Me nje moshe te re si ai,27 vjeqar,ka arrit me kriju nje kapital te madh.
dhe fillova punen....qdo gje ishte ne rregull.....me Drejtorin (Luanin) kalonim shum mir. zyra im (sekretare administrative-juridike) ishte parodhome e zyres se Luanit.
me Kalimin e kohes,pasi qe u bene ma shume se nje muaj qe fillova punen...te Luani vrejta nje sjellje pak me ndryshe ....jo qe ishte me i ashper ose me arrogant po disi me shiqonte me nje sy tjeter ,filloj ti leshoj disa fjale si "hmmm shum bukur qenke vesh sot bukuroshe"...."uhh qka po ta vizaton trupin mir ky fustan "....."a mos e ki nxet me at mini fund".....etj etj...
ne fiiliim isha paksa e hutuar por duke e ditur aftesin e madhe dhe te njohur te Luanit per humor si dhe me duhet te pranoj sharmin e tij...u mesova me 'cilsimet' e tij dhe....ne fakt filluan te me mungojn ato kur ai nuk i perseriste.
nje dite pasi qe ai perfundoi nje takim afarist me suskes ,me tha qe te porosis makiato dhe lengje dhe te shkoj ne zyrene tij per te festuar.
pasi qe shkova ne zyrene tij,me makiatot qe tanime i kishte sjell konobari i kafiteris afer zyres sone, u ula perballe tij....dhe pas nje gezuar...ai filloj te me lavderoj per punen qe po baj dhe me tha ..."lum burri qe t'ka"...deri sa fliste me mua vazhdimisht shiqonte diqka ne kompjuterin e tij.fillova te behem kurreshtare se qfar eshte duke shiquar dhe percillja levizjen e fytyres se tij.....ne nje moment me tha : kam besim te madh ne ty,prandaj eja te shiqosh diqka ktu....un u ngrita nga karika ime dhe kalova ne anen tjeter te tavolines per te shikuar ne monitor.....mbeta e shtangur.....tersisht e hutaur....pash luanin duke bere sex me gruan e vet....ai kishte bere nje videoxhirim dhe e kishte transferuar ne kompjuter.
un mbeta e habiturmasgje nuk flisja dhe vazhdoja te shiqoja....ai filloi te pyeste...a beni ju keshtu me Valonin (burrin tim )?,a e ka Valoni kaq karin e madh?a keni videoxhirim ju?un mbeta pa tekst dhe instiktivisht pa vetedije jam ulur ne prehrin e tij....pa humbur asnje qast ai filloj te me ledhatoj kembet dhe ngadal vereja fundin tim te veres se si ngrihej lart me doren e tij.....prekjet tanime ishin afruar brekeve te mija...ne anen tjeter un nuk i hiqja syt nga 'klipi' familjar i Luanit....me duhet te pranoj....shum me beri pershtypje kari i madh i tij.....un shum here me par kisha pa aq kari te madh....normla ne tv......por kesaj rradhe e mendoja qe at kar te madh qe po e shoh ne monitor e kam ketu afer dhe dora e poatij personi tanime lehte po mi terhiqte breket poshte.....
nuk munda me te duroj.....ktheva koken nga ai...dhe me nje epsh te madh fillova ta puth....u ula ne gjunje dhe fillova t'ja hjek pantollonat e tij....pastaj breket e tij "bokserica"....dhe para syve te mij u paraqit po ai kar qe e shifja ne monitor....veq se tanime me dukej edhe me i madh........fillova ta lepi e ta thith me endje....lepiva kar e lepiva koqe...lepiva bothen e luanit......i fikem dritat,u deshem tersisht...u lepim e qfar nuk benem 69 ne tavolin te punes.....u qim ne karrik...ne dysheme....perjetova dy here orgazem brenda nje ore....launi u derdh 3 here....u benem qull....thjesht......u knaqem....
ishte kjo hera e pare qe pidhi im....po provonte diqka tjeter .....kari i shokut tone familjar Luanit ,ishte kari i vetem pas burrit tim qe hyri ne mua...do ta them edhe kete....njemende ishte kar ma i madh se i valonit....
at nat shkova ne shtepi sikur te mos kishte ndoshur asgje...u ktheva te burri dhe femijet e mije qe aq shum i du dhe me duan......me Luanin vazhdoj te kem sex....jo qe e dua luanin....e dua sexin qe ai e ben...edhe luani e ka familjen e vet....edhe ai i don shum ata...por e don edhe menyren se si un e thith karin e tij ( te pakten keshtu me ka then mua)
keshtu ishte kjo "sex story"...ne gusht te vitit 2007...pas afro 10 vitesh....prova nje kar tjeter nga burri im....ishte kjo hera e pare qe e tradhtoja burrin....jo hera e fundit.....pas luanit......edhe nje tjeter e ka provuar thithjen time......ka qene kjo kalimthi.....embel....shkurt.....kendshem......detajet per ju njeheretjeter.....

Më e fortë se viagra

Ishte nje dite e qte ne krahasim me zhurmen e perditshme nga gumezhimet e patrollave te Kforit qe me jane bere sikurse nje muzike e merzitshme qe ta grryejn mendjen ne thellesi…Desha te shtrihem ashtu si thote Mbreti per se gjati edhe pse sa isha ngritur nga shtrati I gruas dhe ende ndjeja aromen e trupit te saj te nxehte…
Papritmas telefoni: cingerr…Alo “Dilingji” me fal qe te trazova kaq heret por me duhesh patjeter sepse me vone e di qe ke obligime tjera…
Pa nje pa dy u ngrita dhe fillova te vishem…ashtu pa bere dushin fare,pa pire kafen e mengjesit…
Dera ishte e hapur,nuk pat nevoj fare te trokitja…ne mendjen time silleshin lloj-lloj skenash…e paramendoja se AJO do te me dilte perpara ne ndonje fustan te holle te tejdukshem qe majat e cicave ne menyre provokative te me joshinin…dhe kukat e saja te ngjeshura me ate lugun e epsheve duke pritur pafundesine…
Perkundrazi perpara me doli burri I saj,si zakonisht I veshur rendomt dhe me buzeqeshje me ftoi te hyjm ne dhomen e dites…
Me kishin ftuar qe t’jau rregulloja zerimin nepermes kompjuterit per nje aheng qe do ta benin ne mbremje per ditelindjen e Emit…
Emi erdhi pas pak(por jo e veshur ashtu si e paramendoja),me pershendeti dhe me ofroi kafen…
E perfundova shume shpejt instalimin e karteles se zerit ne PC-n e saj dhe me c’do kusht doja te shikoja (hidden temporary internet files),kyqjet e saja secrete ne internet…
Po kurrsesi nuk mud ha rasti…
Duke me percjell burri I saj me ftoi per ne mbremje…”na gezoni nese vini sonte TI me shoqen tuaj…
E gjithe dita me eci mbare…mendja me fluturonte sa andej e sa kendej…
Ne mbremje shkuam me shoqen ne ahengun e EMIT dhe kaluam qaste te kendshme,me muzike,humor e vere te kuqe…Dikur vone u kthyem ne shtepi dhe rame me fjete te lodhur tej mase…enderr …Oh qfare endrre e bukur:

Ne mengjes shkova te EMI…ajo doli mu ashtu si e paramendoja…me ftoi mbrenda dhe me beri kafen…pa nje pa dy filloi te me provokonte…jo mole im veq sa nuk eksplodonte nder pantollonat e mia…ajo perkulej kur sillte diqka qe syte e mije te atakonin gjinjet e saj…kur kthehej aq bukur I sillte vithet sa humbesha I teri mes rrotullimeve te saja provoktaive…une I ulur para PC-s se saj (hulumtoja ne hidden temporary internet files) paramendo ne prani te saj…Ashtu duke shiquar fotot qe ajo kishte shfletuar…breke te tejdukshme…brusshalter…fustane gjumi…dora e saj rreshqiti lehtas mes kembeve te mija…filloi ta qel patenten dhe duke shpejtuar ta nxjerr karin perjashta qe donte te ngulfatej nga ajo padrejtesi…Guxha ishte mavijosur dhe u atakua se pari nga buzet e saja sikur harqe…leshoje cameren me tha…derisa po e fuste thelle ne fytin e saj Karin tim qe dukej se humbaste fare…veprova ashtu…e rregullova cameren me posht dhe shiqoja me andje derisa ajo po e thithte…po e gllaberinte te terin…ne nje moment u ngrit,u ule ne tavolin mbi tastaur dhe duke ngritur fustanin e holle larte…dhe duke zbuluar shpellen e saj joshese e mua mu dehs te bi ne gjunje…dhe derisa kerkoja me gjuhen time buzet e pidhit te saj ajo mi ferkonte qelet e mija te rruera dy dite me pare…
Ashtu duke lepire vrullet e saja te njepasnjeshme dhe duke ndegjuar grimasat e zeshme te saj deri te shpejtimet per ta arritur kulminacionin…Ajo me shtyri me ma beri me shenje te shtrihem,kurse me njeren dore mbante Karin tim te sterngritur thuajse frigonte se po I iken…Duke u ngulur net e lehtas-lehtas ne pafundesin e saj thuase doja ta mberrija maratonen e kohezgjatjes sime… e Ajo sikur luaneshe vetem perdridhej e ngulej…Po afrohej ai qasti ku te gjitha shkrirjet do te mblidheshin me ekstazen e shumepritur…kur ajo prape e nxorri nga trendafili I saj I qullshem dhe aperkiste barkun e saj deri te gjinjet…ah qfare momenti…e camera edhe tutje incizonte …kur hap syte! Gruaja ime me therriste: I poshter je!Moti nuk me ke qi keshtu…me ke shashtrisur…mos ke pi ndonje Viagra?...
E tera kishte qene enderr,kurse ne realitet isha shkri ne maredhenije

Më kishte munguar

Pas disa muajve mungese te takova dhe pa shkuar ne shtepi ndaluam ne nje restorant ,Qendronim ulur ti flisje, se q’me erdhi dhe te putha. Sa shume ti doja ato buz te zjarrta. Ti u ndale. Veshtronim njeri tjetrin ne sy, dhe dora filloi ngadal te me rreshqiste prej faqes tende poshte gushes, gjoksit, te kefshet e tua deri tek vagina, qe me kishte bere sa here te qmendesha i teri . Nuk degjoja me gje. Ne veshte e mi ushtonin kujtimet e afsheve te zjarrta qe kisha perjetuar me ty me par. U afrova ngadal dhe lehtazi te kafshova qafen aty ku fillon veshi, derisa me doren e majte nuk ndalesha se levizuri poshte e lart, pergjate kufinjeve qe kishte okupuar vagina jote. Syte me ndillnin zjarr. O zot, me dukej vetja si nje i uritur prej mujve te ter. Do t'te haja te teren duke shkumbezuar. si i terbuar. E ndjeja vaginen tend si fryej. E shpejtoja ritmin edhe me shume. O zot, do ta perpija te teren, doja ta ndjeja ne buzet e mia, ne gjuhen time. Doja ta shijoja atë vaginen tende qe sa here me kishte bere mashkullin me te lumtur. Sa mire qe ne restorant nuk kishte shume njerez. sapo pash se ne ishim te vetmit qe kishim zene nje kend aty. Nuk hezitova te ta ngrej fustanin dhe te ta fus me mire . Se c’me pershkuan trupin ca t’ rrenqethura sapo e preka ate. Paralelisht te puthja, kafshoja, lepija lehtazi qafen, faqet, veshin. Ndjeja si ndryshonte temperatura e trupit tend. ti me doren e djathte hoqe ngadal mbathjet dhe mi fute ne xhep. Ngadal u ngrite nga tavolina dhe u drejtove per ne banjo!!. Nuk shkuan as dy minuta erdha dhe un. TI ishe kthyer me fytyre nga pasqyra dhe me veshtroje . un te kapa me hof per beli dhe te shtrengova per trupi tim. Me shkathtesi e ngrita fustanin dhe dora ime e djathte rreshqiti drejt vagines tende te sterndezur e te qullur. Me doren e majte te shtrengoja gjinjte. te kafshoja qafen, shpatullat, si bishe e uritur. Me doren e djathte leshova pantollat dhe te mbeshteta per tavolinen e toaletit. Te kapa per flokesh dhe pernjeheresh ndjeva se si penisi im depertoi mbrendesine e vagines tende. Leshove nje renkim te mbytur. ta beja me zjarr, me hof, me ashpersi. Ah kjo ashpersi ime gjithmone te kishte qmendur. te shtrengoja floket gjithnje e me shume, derisa me doren e djathte te pickoja te byca dhe te beli. O zot, perjetoje orgazmat nje pas nje. vagina te ishte shnderruar ne ujvare. “je me mbrojtje?”me pyete. “Po” u pergjigja shkurt un nuk fola me. Fillova ta bej edhe me ashper pa pushime. Sikur doja te arrija fundin e botes. Ndjeje penisin tim tek te godiste mitren. Nje dhimbje e vogel qe te bente te qmendeshe fare. Pernjehere un e shpejrova dhe ashpersova ritmin e pompimit, dhe ndjeve se si llava ime vershoi mbrendesine e vegines tende. E rraskapitur dhe e qullur nga djerset u mbeshtete per tavoline, dhe un u mbeshtete mbi ty. Zgjata koken duke u munduar te arrija buzet e tua. Ujerat e perziera, tuat dhe te miat, te rridhnin perposhte kembeve.
U ngritem ngadal. Shkembyem ca puthje, dhe filluam te punonim ne pamje te jashtme. Dukeshim sikur te kishim ikur nga burgu. .
un dola i pari, dhe ti mbete te pastroje edhe pak grimin e pershkellire. E shikoje veten ne pasqyre dhe nuk e besoje,qe e ben perseri bashk, nuk e besoje qe me kishe prane.

Mes këmbëve të saj

Me ftuan te incizoj me kamere ne dasmen e Gentit,nje i aferm i gruas.Aty nga hareja e gezimi ishte atmosfer impozante sa qe syri i kameres sime mjegullohej shpesh,dhe duhej ta pastroja vazhdimisht me pallome.
Syri i kameres sime e zuri edhe nje grua mjafte terheqese me fund te gjate e te holle,qe breket e saja dhe brushalteri i shifej gadi ne tersi.Une e sodisja me syrin e kameres sime e fare nuk incizoja(vetem shtiresha se jam duke incizuar),kurse si duket edhe ajo kishte kuptuar huqet e mija dhe dridhej e perdridhej si per inat para meje.Ajo ishte e cuditshme,mu afrua dhe lehtas me tha,dhenderr!,po me duket se te kam kalle.Une vetem u skuqa dhe frigohesha se mos po e heton dikush kete befasi.
Me pastaj prap mu afrua dhe me tha:do te vish edhe mua te me incizosh ne shtepin time!.Une pranova duke tundur koken,me rezerva te medha sepse nuk doja te hetohen keto biseda...
... Ajo ma futi gjuhen e saj felle ne gojen time sa desh mu zu fryma,shpesh nxirrte gjuhen dhe ma thithte gjuhen time.Ohhh qfare knaqesie po ndieja,isha kallur i teri.Une me njeren dore e kapa per cice kurse me tjetren dore ja lemoja vithet e saja te bukura.Edhe ajo nuk rrinte e qete sepse me doren e saj rreshqiste teposht dhe e kerkonte penisin tim pas patentes qe ishte bere guri.Duke me puthur duke me zdeshur,ma mori ne goje dhe e thithte per mrekulli,me pastaj edhe koqet i fuste ne goje here njeren e her tjetren,une nuk mund te qendroja me,e kapa per krihesh e ngrita dhe fillova edhe une ta zdesh.Ohhh qfare cica te bukura kishte thuajse nuk ja kishte thithur njeri para meje.Fillova te ja thithe kurse me dore lozja me vaginen e saj qe ishte bere qull e mezi e priste penisin n tim.E shtrina dhe duke ja ngritur njeren kembe hyra ne te me penisin tim te qoroditur.Derisa hyrja e dilja nga trendafili i saj qe qullosej vazhdimisht cicat e saja kercenin e askund nuk mund te ja zinja majat me dhembet e mi.Une isha afer te derdhja spermen mbi kete bukuri mirepo ajo sikur e mori vesh u largua per nje moment dhe ma kapi penisin dhe ma shterngoi me dy duart sikur deshi ta ngulfat,keshtu qe me kaloi deshira per tu liruar.
Ajo u kthye nga prapa dhe duke ulur belin e sa ma mundesoi depertimin tim ne vaginen e saj me lehte,kurse me njeren dore ajo lozte me koqet e mija e une e mbaja per cica.Ohh sa mire po ndihesha,mirepo kursesi ta kontrolloja veten sepse afrohesha shpejt rreth cakut,mirepo ajo e perseriste ate proceduren e me parshme dhe prap me aftesonte.Jepi dhanderr jepi thoshte vazhdimisht,jepi se qenke i mire por jo i qendrueshem.Shtriju dhenderr se dua ta shaloj kete penisin tend te ngutshem shtriju.Ajo duke u ngulur shterngonte vaginen e saj qe depertimi i penisit tim te jete me i embel kurse une mundohesha te permbahem nga perndezja.Ohh sa bukr i hynte qe edhe sot e asaj dite kur me kujtohet vale ethesh me sillen trupit.Lozja me cicat e saja,kurse ajo ulej e ngritej ne penisin tim.Ajo filloj te shpejtoj ritmin,por edhe une isha afer,keshtu qe qe te dy e kryem pernjeher duke harruar fare qe ta nxjerr nga trendafili i saj i mrekullueshem.
Per kete as nje fjale askujt dhenderr,a kuptove,por as mos tento me te kemi kontakte sepse une nuk i dua lidhjet e gjata,kam burrin dhe femijet dhe thjesht kete e beje per freskim!,a kuptove!...

Në stacion të trenit

Mberrijta vone ne Ahen aty rreth oeres dhjete e gjysme e nates.Isha I panjohuar me ate mes e poashtu edhe gjuhen gjermane nuk e zoteroj aq mire.Me duhej nje ndihme orientimi,taxi apo edhe percjellje deri te salla sportive,ku do te flinja ne ata thaset kampor.Per qudi qyteti I Ahenit kishte nje karakteristike te ndertimit te veqante me banesa te uleta ,rruge me kallderme,artitektur e vertet mesjetare.
Dritat e rruges ja jepnin nje pamje te veqant te gjitha ketyre bukurive mesjetare te ruajtura me gjelozi nga komunaret dhe mirembajtesit te cilet sapo ishin duke e pastruar rrugen dhe mbledhur hedhurinat nga kontenjret.U nisa ne drejtim te tyre t’I pyes per rrugen apo per taxi,mirepo rrufeshem ma preu rrugen nje zonje si pa dashje.Une u stepa ne vend(me vinte keq,thosha me vehte e lendova),dhe duke I kerkuar falje ne ate gjysegjermanen time,Ajo m’u drejtua:Cfare do ne kete kohe kendej?.Besomeni nuk dija edhe si te pergjigjem kjaret,mirepo duke perzier edhe me anglishte ja bera me dije se jam sportist,dhe duhet te shkoj ne Qendren sportive per te fjetur,qe te nesermen te prezentoja ne nje gare me karakter nderkombetar.
Ajo beri sikur me kuptoi per te gjitha,dhe me kapi nga krahu dhe u nisem ne nje drejtim te kundert me mirembajtesit e rrugeve.Ajo kishte te katerdhjetat diku,nuk ishte edhe aq e bukur,por kishte hedhur aq shume parfum sa qe ta zinte frymen.(me vehte mendoja; A thua u kuptuam me kete zonje a jo,sepse kaluam rrugen kryesore dhe hyme ne nje rrugice te ngushte dhe te erret).Me ne fund e kuptova se zonja ishte prostitute,sepse posa hyme ne rrugicen e ngusht ajo me kapi per jo mole dhe deshi te ma bej me dije se I bene te gjitha per para.Mirepo une nuk kisha ndonje interesim te veqant per seks e ne veqanti per nje prostitut qe sillet rrugeve mbremjeve.Megjithate ajo ngulmonte duke mi treguar gjinjet,vithet vetem e vetem te mare ca para nga une,dhe ne fund pranova te ja jap ne goje(per cka me tha se kushton 30 dm.Me besoni ajo kishte si duket mjafte pervoj ne thithje,por qe mua nuk linte ndonje pershtypje e gjithe kjo loje pa ndonje arsye te veqant.Ajo e thithte te terin,e shpesh edhe koqet I fuste ne goje derisa une qendroja jashte lojes se saj,duke shiquar se mos po kalon ndokush andej.Kurrsesi nuk mundesha te koncentrohem qe ta kryej kurse ajo me ngulm e thithte dhe sa here e shpejtonte thithjen.Dikur edhe ajo e verejti se une nuk po mundem ta derdhe epshin ne buzet e saj,filloj te ma masturboj me dy duart,duke ma shternguar thuajse do me ja zene frymen,por kursesi te derdhem.Me ne fund filloje te dhimbte jo mole e kursesi ta kryej,kurse ajo ngulmonte per perfundim,mirepo ja dhashe 30 marka vetem e vetem te shpetoj nga ai mundim,dhe me percolli pa bere asnje bised deri te taxija.
Te nesermen ishte surpriza:Ne gara prezentuan edhe shume shqipetar,meq kishin ndegjuar se kane ardhur edhe nga Kosova shqipetar ne gara,dhe duke na mbeshtetur fuqimisht gjate gares me brohoritje na ndihmuan shume… Pasi perfundoi gara,shume prej tyre te entuziazmuar me suksesin tone na pershendesin ne afersi duke na ftuar neper Hajme azilantesh apo apartmente private…
… Nje meso burre u afrua te na pershendet: hallall ju qofte bre djema(nga duart e tij plote unaza dukati na u dhurua nje bombonjere e madhe dhe iku.Ne ikje e siper,verejta se po e priste e shoqja.Ohh jo,Jo nuk eshte e mundur,feshij syte,Ajo eshte,apo s’eshte.Si eshte e mundur nje grua shqipetare te shet nderin e saj rrugeve te Evropes.Nuk mund te besoj kete,ndoshta ky tipi eshte martuar me ndonje te huaj apo eshte “makro”.Sot e asaj dite kurr nuk e kam kuptuar kete mister…

Ne të dy

Ishte ditelindja jote. Pas shum kohesh ishim te dy ne nje hotel , pasi kishim ber dashuri si te terbuar qendronim ne shtratin e cmendur trupat tan te laskuriqur i gjysem'mbulonte nje corcaf i bardh floket e saj shtriheshin ne jastikun ku kisha mbeshtetur koken un dhe me perkedhelnin fytyren,ngadal e ngrita koken doja ta shikoja doja qe imazhi e saj te me ngulitej mir ne tru,ishte nje ikon shum e bukur syt e saj ishin te mbyllur dhe i ngjante nje Engjulli tek rrinte ne qetesi,ngadal ngrita doren e majte dhe vazhdova ta perkedhel leht sikur te ishte nje petale trendafili,tek e perkedhelja me shum delikates floket,ballin,syrin,hunden,faqet,pjesen e pasme te veshit,mjekrren,gushen,gjoksin, ajo qendronte ne heshtje me syt e mbyllur,Kushedi ku e shetiste imagjinata e saj,vazhdoja ta shikoj me shum vemendje sikur te ishte hera e fundit qe po e shikoja .
Papritur e kafshij buzen ngadal ngriti doren me kapi te floket dhe me terhoqi drejt vetes i hapi syt e saj te bukur qe me shikonin me trishtim buza ime ra mbi buzen e saj u puthem u kafshuam si te terbuar,i terhoqa buzen dhe vazhdova ta lepij te gusha, ngadal zbrisja gjithmon e me posht me buzet e mia duke ja thithur gjoksin duke ja lepir barkun gjersa buzet e mia preken vaginen e saj mi hodhi duart te floket dhe po me shtrengonte, tek vazhdoja ta lepija si i pa ngopur klithma e saj tingellonte ne veshin tim shum eksituese,me terhoqe lart drejt fytyres te saj u shikuan ne sy sikur donim ta perpinim njeri-tjetrin,ngadal pa mi ndar syt i bashkoj kofshet dhe me kthej B...ja perkedhela buzet me duar pastaj i vura duart mbi B...e saj ja shtrengova fort duke i afruar penisin tim ishte tejmase e eksituar ngadal ndjeja qe i rreshiti i teri ne vaginen e saj dhe me doren tjeter e kapa per flokesh ashtu vazhdova ta pompoj derisa gunjet po me dhimbnin nga ferkimi i shpejt me krevatin ,pastaj ashtu siq e kisha kapur per flokesh u terhoha e qova ne kemb dhe ju drejtova murit te dhomes,ja mbeshteta te dy dyarte ne mur siper kokes te saj,me doren e majt e shtrengova nga mesi duke u ber nje me trupin e saj me doren e djatht e kisha papun nga floket me dukej sikur kerkoja te gjeja fundin e SEXIT, degjoja fjalen SHPIRT tek humbiste ne klithmat e saj dhe un qe i thoja E do me fort,
me pas ju drejtuam perseri krevatit i mbeshteti duart dhe koken te ktevati,ngadal ja ngrita njeren kemb dhe ja vura siper krevatin un isha ne kemb mbrapa saj e kafshova te kurrizi dhe vazhdova perseri lojen qe ate e qonte ne qiellin e 7-te,e kthente koken Jeta ime me pershperiste syt e saj me shikonin thell te eksituar,
Papritur e ndjeva qe po mbaroja u terhoqa nga brenda saj ajo u kthye perpara u ul me gjunj te kembet e mia e priti S......... time me padurim ne gojen e saj,e perqafova dhe te dy ju drejtuam dushit.....

Në zyrë

ajo dite nuk kishte asgje te ndryshme se ditet e tjera,si cdo dite u ngrita ne mengjeset heret,te behesha gati per ne pune.madje burrin e lash ne shtrat,dhe u vesha..si cdo here me shume kujdes per veshjen.e di qe jam ne qender te vemendjes ne punen tim,detyra ime me lidhe me shume meshkuj,madje shume here koleget e punes nuk mi heqin syte sa here hipi dhe zbres shkallet e zyres,per te kaluar nga nje zyre ne tjetren.gjithmon kam marre ate qe kam dashur nga meshkujt,di si te beje qe te me deshirojne,madje jam aq eksituese sa shpesh e ndihej sikletin e meshkujve kur me rrine prape,sidomos kur syte e mi jeshil pershkruajne trupin e tyre,dhe ndihej eksitimin e tyre.
dhe ate dite,ishte po e njejta rutin.mora makin dhe ndalove te bari i perhershem qe pija kafen me shoqet e mija,dhe pastaj direkt ne zyre,ne banke..ne ate kohe isha nendrejtoresh e bankes *****,isha prej 2 vjetesh aty.
hyra ne zyre ,kur sekretarja me lajmeroj per nje mbledhje me drejtorin diten e neserme,ai ishte kthyer nga franca,dhe duhet te benim bilancin e muajit te fundit....me thene te drejten me besdisi kjo mbledhje,sepse nuk kisha mbyllur dosjet qe do me duheshin ne mbledhje,per kete duhet te punoja deri vone ate mbasdite.
dhe ashtu ndodhi vertet,ate dite punova deri pas orarit te zakonshem,punen e mbaroja zakonisht ne 3.30....dhe pasi mbaroj orari dhe te gjithe u larguan mendova se ngela vetem ne pune,dhe fillova te punoja per dosjet qe do me duheshin ne mbledhje.ula grilat , hoxha xhaketen dhe u ula po punoja....kur pas pak rra dera.u habita,ngrita syte dhe pash se ne dere ishte drejtori.me cuditi qe po punonte aq vone,se dija qe ishte aty.
drejtori ishte nje djalosh shume i kendeshem,rreth te 30,brun dhe me nje trup shume te bukur.kishte nje te folur shume te zgjedhur,dhe me mua perhere kishte pasur nje sjelle shume te kendeshme.
u ngrita ne kembe dhe morra xhaketen ta hidhja supeve,isha vetem me nje kemishe trasparente,ku recipetat e mia linin te shikohej gjoksi.ai me tha te mos levizja,dhe hyri ne zyren time.po bisedonim kur syte e tij u ulen ne dekolten time,dhe deri te kembet,qe dukeshin qarte posht fundit te shkurter.u ngrit ne kembe,dhe u afrua te tryeza e punes sime.u perkul drejt meje dhe doren e futi mes kofsheve te mija te bardha,u ul,me hapi pak kembet,levizi tangat me gisht dhe me gjuhe filloje te lepinte pidhin deri sa nga buzet e mija filluan te leshonin tinguj kenaqesie.ai me coje kemben mbi karrigen ku isha ulur,dhe me uli fundin.tangat i spostoj deri ne fund,qe te mos pengonte karin te hynte ne pidhin tim.dhe u ngrit ne kembe,une i hapa zinxhirin e pantallonave dhe ai nxorri karin.e morra ne dore,ishte i madhe,nuk me zgjenjehu aspak...madje dhe i trashe.e lepija,buzekuq imi ngeli te koka e karit te tij.me thoshte qe ta fusja te gjithe ne goje,deri ne gurmaz.dhe ashtu bera.e fusja deri ne fund,deri sa per pak mbytesha.ai me grisi kemishen dhe recipetat.me ngriti ne krahe,me mbeshteti te muri dhe filloje te me qinte,me shume shpejtesi,dhe sa vinte dhe shtohej.une renkoja deri ne ekstaz.ai me pyeste nese me kenaqte,dhe me thoshte te bertisja me fort,me shume.pastaj me kthehu nga pas,me mbeshteti te tryeza e punes dhe filloje qe te me lepinte b***dhe fuste gjuhen ne anus.me hapi kembet me gjurin,dhe futi karin ne b***,duke me shtrenguar te hijet,qe te mos levizja.penetrimi i tij ishte shume i dhunshem,dhe i shpejt,dhe degjoheshin renkimet e tij,sa here qe pomponte.e nxirrte dhe ma jepte ta lepija,pastaj e fuste prape ne b*** dhe cdo here qe e fuste ishte me embel.sa here qe pomponte me kafshonte ne kurriz dhe me pyeste sa shume e doja karin.trupi i tij qe dukej nga kemisha e zberthyer,me shenjat e thonjeve te mi ne gjoks,me eksitonte dhe me shume.ai me qinte fort,me kafshonte dhe gishtin e mesit e kishte futur ke pithi im.me cmendte ku me kenaqte dhe nga para dhe nga mbrapa.me jepte nje shenje posedimi.ai shtrengoj duart ne hijet e mija,dhe me disa pompime te shpejta,u prishe brenda ne b*** time.ndjeva nxehtesin e tij brenda meje,dhe kjo me eksitoj me shume.se di po ishte sexi me i bukur qe beja prej kohesh.te nesermen ishim ne mbledhje,si cdo mbledhje tjeter.
dhe si cdo dite une shkoje ne pune,me te njejtat shikime qe me ndjekin,dhe me deshirojne.

Kojshikja

Kishte ardhur dita per te nderruar shtepine e kishim sajuar se ku do merja nje hyrje ne nje vend te qete plot me gjelberim the ne front te shtepise nje park i madh ku mund te kaloje kohen e lire. befas gjendemi para shtepise shoku im parkoi makinen dhe une zbrita nga makina qe akoma ndihej ajo zhurma e radiatorit , kur papritmas nga dera tjeter del nje vajze rreth te 25-ve floke te gjata nje fytyre te mprehte esmere e gjate trup elegant na pershendet edhe ne e pershendesim ,i jepte nje audi a4 ngjyre hyri sa hap e mbyll syte u zhduk me nje shpejtesi te madhe ia bej me shenje shokut tim se dicka eshte ne kete mes .
ditet kaluan dhe nuk po e shihja komshien time te preferuar , ishte e premte kishim per te festuar mbarimin e shkolles dhe menduam qe te shkojme ne club , me te thene te drejten dicka po ndieja nejse hyme brenda atmosfere e ngrohte ca njerez qe po kercenin aty ne mes te clubit pas ca birrash sillem verdalle shkeputem nga shoqeria dhe po hidhja nje sy papritmas si ne film kalojne 3 vajza para meje dhe kjo e fundit ishte komshia nuk me vuri re ,mua me ishte fiksuar fytyra e saj prej pofesionisteje , i ndjek pas dhe afrohem tek bari dhe e pershendes : a njihemi bashke e pyes , ajo me kthehet me duket se je komshiu im po i them i ofroj per te pire ishte veshur shume sexy saqe kur e hodha doren time ne shpatulla rreshqiste ne lekuren e saj te bute ngjyre bronxi leshova nje (oh )brenda vehtes pasi nderruam ca muhabete ajo iku me shoqet e saja u ndjeva i penduar .
Nje dite kisha dale ne park dhe po luaja futboll pasi mbarova lojen drejtohem per nga shtepia diku atje tej dalloj nje vajze qe ishte shtrire ne barin e gjelbert qe e ndriconte dielli , i afrohem dhe per cudi komshia e enderrave te mia shfaqet para syve te mi ishte gjoja duke studiuar : a mundem te ulem e pyes po tha ajo me kenaqesi dhe e pyes per jeten e saj me tregon cdo gje me intimitet per jeten e saj shkembyem numrat dhe me tha se nuk duhej ta shqetesoja naten se ajo jetonte me dike tjeter ok i them te them te drejten nuk e mora parasysh qe ajo jetonte me dike tjeter .
nje mengjes me fton ne shtepine e saj per kafe ishte ora 10 paradite isha pak i ndrojtur , i bie ziles dhe hapet dera ajo me fton te hyj brenda mezi po flisja me ofron dicka per te pire kafe ulem ne divanin e saj prej lekure ulet dhe ajo prane meje nje zjarr i vertet me ndizet nga brenda nuk duroja dot dhe i ngjitem siper dhe filloj ta puth ajo po ashtu si e cmendur po vepronte un isha shume i eksituar penisi im kishte mare nje force te madhe sa nuk duroja dot doja taja fusja dirkte, por ajo me tha se eshte heret ok i thash, pas pak i thashe qe te me tregontee dhomen e saj te gjumit por ajo refuzoi iu luta dhe ngjitem shkallet nderkaq penici im ishte bere shume i forte i nxehet si zjarr me tregon me dore nga dhoma dhe refuzon qe te hyje brenda atehere e kapi nga mbrapa dhe e hedh drejt e ne krevat ajo u shtri krejt dhe dora ime u fut poshte tek kofshet saj ohhhh un nuk durija dot isha shume i nxehte,i heq minin qe kishte veshur dhe i largoj me gisht tangat qe kishte veshur e kap penicin tim me dore dhe e afron drejt vegines se saa qe digjej nga kenaqesia
Filloj ta pompoj isha shume i eksituar pas pak ndalon dhe nderojme pozicion fillon duke me puthur nga gjoksi dhe ulet poshte tek penici qe ishte lagur me lengun e vegines te saj o zot ndjeja mornica kishte nje stil te te marrit me goje ndryshe nga ato te tjerat e fuste komplet ne goje dhe e levizte gjuhen rreth e perqark penicit kisha pasur edhe raste te tjera por si kete rradhe ishte shume profesionale ishte koha qe te provoja veginen e saj te lengshem qe ishte qullur nga sexi atehere i propozova 69 shtrihem posht edhe ajo me drejton veginen e saj drejt e tek gjuha ime qe e priste me padurim ate qast qe e kisha enderruar prej shume kohesh
Po lepija me shume vrull me nje afsh te madh ndersa ndieja gjuhen e saj tek penici im akoma vazhdonte te mos dorezohej erdhi koha qe ajo te testonte talentin tim qe ishte grumbulluar si nje lume i terbuar ndaloj dhe i dal nga siper dhe gjithe talentin ja derdh ne gjoksin e saj te etur pastaj ajo filloi qe ta ferkonte dhe te ma lepinte penicin tim me nje afsh qe nuk kishte fund. pasi mbaroj erdhi koha qe te iki se edhe ajo kishte ca shoping per te bere , isha shume i lumtur o zot........